Search

Επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη επί της Αγίας Βαρβάρας για τον ΓΑΣ!

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ που επικράτησε στην Κομοτηνή με 74-48 την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, με τους παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη να βγάζουν εξαιρετική αντίδραση μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν πιεστικοί στην πρώτη περίοδο με το ματς να πήγαινε κοντά στο σκορ, η ομάδα του ΓΑΣ κατάφερε να πάρει το ισχνό προβάδισμα με τον φινάλε και αρχικά στην δεύτερη περίοδο και εν συνεχεία σε όλη την διάρκεια της τρίτης και τέταρτης περιόδου επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του φτάνοντας σε μια ευρεία και άνετη νίκη, με άμυνα για… σεμινάριο και επιθετικό πλουραλισμό στο σκοράρισμα με σχεδόν όλους τους παίκτες των γηπεδούχων να πετυχαίνουν σκορ.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Χαλίλ, Χατζηδημητρίου, Καναράς αλλά και οι Σιμάκης και Καραμπέκης.

Δεκάλεπτα: 19-18, 41-34(ημίχρονο), 57-43, 74-48(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Λουλουδιάδης, Πράττος

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σαββίδης 2, Καραγιώργος 4, Σκεμπής 2, Αθανασίου 3 (1), Πασαλίδης, Χατζηδημητρίου 15 (1), Καναράς 12 (2), Σιμάκης 8, Καλατζής, Καραμπέκης 8, Χαλίλ 18, Πίτατζης 2.

Αγία Βαρβάρα (Καμαράκης): Σαμαράς 14 (4), Σιδεράς 2, Δαφτσής 2, Μητρούλης 3 (1), Κοντογιαννόπουλος 8 (1), Παϊτάρης, Δάτσης 7, Δανίκας 12 (2), Ντάτσης, Σκοπίδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Share it