Search

Λελεντζή: «Εμπιστοσύνη μεταξύ μας, πίστη στον προπονητή και σεβασμός στους διοικούντες τα κλειδιά της επιτυχίας της Βύσσας»

Σαν στο σπίτι της απάντησε πως νιώθει η Γιώτα Λελεντζή όταν ρωτήθηκε για το πως είναι να είσαι παίκτρια του ΑΟ Νέας Βύσσας. 

Η ακραία της Βύσσας που είναι γεννημένη το 1988, ασχολείται 17 ολόκληρα χρόνια με το βόλεϊ. Ξεκίνησε από τον Φιλαθλητικό Λάρισας, πόλη από την οποία κατάγεται, ενώ πριν τη Βύσσα έπαιξε επίσης από 1 χρόνο σε Μοσχάτο και Ασκληπιό Τρικάλων. Στα Τρίκαλα πήρε και το πτυχίο της καθώς σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της πόλης.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΕβροSport τόνισε μεταξύ άλλων:

«Νιώθω σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να φοράς τη φανέλα της Βυσσας. Είμαι περηφανη που βρίσκομαι σε αυτή την “οικογένεια” γιατί έτσι είμαστε εδώ πάνω και είμαι έτοιμη να δώσω το 100% για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται». 

Για τα κλειδιά της φετινής επιτυχημένεις πορείας είπε:

«Τα κλειδιά, θα έλεγα εγω, είναι η εμπιστοσύνη μεταξύ μας, η πίστη απέναντι στο πρόσωπο του προπονητή και ο σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους της διοίκησης που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο 9ο τεύχος της εφημερίδας ΕβροSport που βρίσκεται στα περίπτερα. Επισκεφθείτε την σελίδα της νέας εφημερίδας του Έβρου στο facebook με ένα κλίκ ΕΔΩ!

Share it