Search

Οι “τιμωρημένοι” του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Θράκης! Ποιοι εκτίουν ενόψει Κυπέλλου

Έγιναν γνωστές απο την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης οι ποινές που επεβλήθησαν με βάση τα φύλλα αγώνων τόσο απο τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης όσο και απο αυτά του Σαββατοκύριακου.

Όσον αφορά σε αυτά του Κυπέλλου οι Βιόπουλος και Αντωνιάδης που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι του Ιάσμου με το Σιδηροχώρι δέχθηκαν ποινή δύο αγωνιστικών, αμφότεροι δεν έπαιξαν στο ματς του Ιάσμου με το Κόσμιο και θα χάσουν και αυτό του Σαββάτου με τον Ορφέα Στρύμης, και έτσι θα επιστρέψουν κανονικά και θα μπορούν να αγωνιστούν στην ρεβάνς της ήττες της ομάδας τους με 3-1 απο τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά στους τιμωρημένους ενόψει των αγώνων του σαββατοκύριακου, για την Α’ κατηγορία πέρα απο τους δύο ποδοσφαιριστές του Ιάσμου που αναφέραμε δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει και ο Ταουσάν Γιοξέλ της Δόξας Γρατιής που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Στην Β’ κατηγορία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Νίκος Μπαξεβανίδης του Πανθρακικού και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης του Πόντου Κομοτηνής καθώς αμφότεροι τιμωρήθηκαν με 1 αγωνιστική. Ενώ δεν θα παίξει αυτό το σαββατοκύριακο αλλά και τα ερχόμενα δύο ο Χουσείν των Ελπίδων Κομοτηνής που τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

Share it