Search

Με Παναθηναϊκό ή Κηφισιά στο Final 4 του Κυπέλλου η Ορεστιάδα αν περάσει από την Κύζικο!

Το νικητή του ζευγαριού Κηφισιά – Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ των ανδρών ο ΑΟ Ορεστιάδας εφόσον βέβαια προκριθεί αποκλείοντας την Κύζικο Ν. Περάμου, όπως έγινε γνωστό μετά την σημερινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Τα ματς Κύζικος – Ορεστιάδα & Κηφισιά – Παναθηναϊκός διεξάγονται την Τετάρτη 22 Φερβουαρίου στις 18:00 και 19:00 αντίστοιχα, ενώ αν οι Εβρίτες προκριθούν στα ημιτελικά θα παίξουν στις 18 Μαρτίου σε κλειστό γυμναστήριο που θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες και μετά από συννενόηση της ΕΟΠΕ με την ΕΡΤ που έχει αναλάβει την μετάδοση των αγώνων του Final 4.

Βέβαια να θυμίσουμε πως αν Ορεστιάδα και Παναθηαναϊκός προκριθούν τότε θα έχουμε συνάντηση Εβριτών καθώς στο «τριφύλλι» αγωνίζονται ο Αλεξανδρουπολίτης Θωμάς Δημητριάδης και ο Ορεστιαδίτης Άκης Δαρίδης.

Όσο αφορά το άλλο πιθανό ζευγάρι του Final 4, μπορεί να δούμε στα ημιτελικά τον προπερσινό τελικό του θεσμού, αλλά και τον τελικό του φετινού Λιγκ Καπ, αν ο ΠΑΟΚ των Εβριτών Γκαρά, Ανδρεάδη & Κωνσταντινίδη ξεπεράσει το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού και ο Ολυμπιακός αυτό του Ηρακλή Χαλκίδας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Νικητής Ηρακλής Χαλκίδας/Ολυμπιακός – Νικητής ΠΑΟΚ/Παμβοχαϊκός
Νικητής ΑΟΠ Κηφισιάς/Παναθηναϊκός – Νικητής Ορεστιάδα/Κύζικος

Οι ημιτελικοί το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00, ενώ ο τελικός την Κυριακή 19 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00.

Share it