Search

Απο τα χέρια του Γιουράι Μπούτσεκ παρέλαβε το βραβείο του MVP ο “φύλακας άγγελος” της Ξάνθης Ζίβκοβιτς(+photos)

To βραβείο για τον MVP της 20ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε την Παρασκευή  ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, ο οποίος κατέβασε… ρολά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, συγκέντρωσε ποσοστό 20,96% στη σχετική ψηφοφορία και αναδείχτηκε μέσα απο τις ψήφους του κοινού ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής.

Τον άσο της Ξάνθης βράβευσε ο βετεράνος τερματοφύλακας της Ξάνθης και προπονητής πλέον στην Βιστωνίδα  Γιουράι Μπούτσεκ(τον τερματοφύλακα με τον οποίο η Ξάνθη πραγματοποίησε και την πρώτη Ευρωπαϊκή της εμφάνιση), ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον 27χρονο γκολκίπερ και του ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον, τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο, βοηθώντας και αυτός με την σειρά του να φτάσει η Ξάνθη όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο Ζίβκοβιτς αποτελεί αναμφισβήτητα όχι απλά τον πολυτιμότερο της 20ης αγωνιστικής για την φετινή Ξάνθη, αλλά και έναν εκ των κορυφαίων της φετινής χρονιάς, ενώ για πολλούς όπως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρείται ο κορυφαίος τερματοφύλακας αυτή την στιγμή στην Super League. Για αυτό άλλωστε όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά απο το Sportsaddict ο Σέρβος κίπερ ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Ξάνθης(Θυμηθείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ)

Share it