Search

Παρουσία Δημάρχου Τοπείρου και Κασναφέρη έκοψε την βασιλόπιτα του ο Ορφέας Ν. Αμισσού(+photos)

Στον πολύ όμορφο χώρο της ταβέρνας “Τα Σεκλέτια” πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, Ορφέας Νέα Αμισσού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Γιώργος Κασναφέρης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παπαδόπουλος. Άπαντες αντάλλαξαν ευχές για υγεία και πολλές επιτυχίες, σε προσωπικό επίπεδο και φυσικά για την ομάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τριαντάφυλλος Χρυσοστομίδης που στον λόγο του τόνισε: ” Πάνω από όλα είμαστε μια παρέα ανθρώπων που προσπαθούμε να κάνουμε το χόμπι μας με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό και έχουμε διάρκεια όλα αυτά τα χρόνια. Το μότο μας είναι ότι οι οικογένειες μας και οι δουλειές μας είναι πάνω από οτιδήποτε. Φέτος ήταν ουσιαστικά μια χαμένη χρονιά με πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά το οικοδόμημα του Ορφέα δεν κλονίστηκε. Μπορώ να πω ότι η ομάδα σε διοικητικό επίπεδο βγήκε πιο ενισχυμένη. Σας ευχαριστούμε όλους για το χρόνο που διαθέτετε για τον Ορφέα, να είστε καλά”

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Παρασάκης τόνισε:  “Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας στην ομάδα. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς που μας στηρίζουν όλη την χρονιά. Εύχομαι πάντα να έχουμε υγεία και να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι”.

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Τοπείρου, Δήμοι που ανήκει η ομάδα της Νέα Αμισσού, ανέφερε: “Από την πρώτη μέρα της θητείας μου κάθε χρόνο αυτήν την μέρα είμαι κοντά στην ομάδα. Εκπροσωπείτε ένα μικρό χωριό, παρόλα αυτά η θέληση σας και η οργάνωση που έχει η ομάδα είναι άξια μίμησης. Να προπονείστε και να έχετε υγεία, εμείς θα είμαστε κοντά για ότι και αν χρειαστείτε”.

Ενώ απο την πλευρά του ο Γιώργος Κασναφέρης ανέφερε:”Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, παρακολουθώντας μάλιστα από κοντά κάποιους αγώνες κυπέλλου την περσινή χρονιά. Οφείλω να ομολογήσω ότι η ομάδα με την εικόνα που είχε άξιζε να πάει στον τελικό. Συνεχίστε να δουλεύετε και όλα θα πάνε καλά. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδος και πολλά μπράβο για την δουλειά που κάνουν σε ένα μικρό χωριό”.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας με τον τυχερό Κώστα Μιχαηλίδη να κερδίζει το φλουρί, που αντιπροσωπεύει ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

 

Share it