Search

Και τώρα οι δύο τους! Ερμογένης Ξάνθης και Έβρος Σουφλίου στο ματς της χρονιάς στην ΕΣΠΕΘΡ

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική του Β’ γύρου και να απομένουν ακόμη 2 στροφές, χωρίς να υπολογίζουμε αυτή αλλά και τα εξ’ αναβολής παιχνίδια, ωστόσο είναι πολύ πιθανό απο την Κυριακή να κριθεί ποια ομάδα θα είναι η πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΠΕΘΕΡ-ΑΝΜΑΚ.

Και φέτος ο τίτλος όπως και πέρσι θα μείνει σε Θρακιώτικα χέρια, με το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα πάει μετά απο πολλά χρόνια σε Ξανθιώτικα χέρια η μετά τον Άθλο Ορεστιάδας ο Έβρος Σουφλίου θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία του Έβρου.

Το παιχνίδι της Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Ξάνθης στις 18:00, μεταξύ του δεύτερου Ερμογένη και του πρωτοπόρου και αήττητου Έβρου Σουφλίου τραβά αναμφισβήτητα όλα τα βλέμματα και αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα στο κλειστό της Ασπίδας. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στις 17:00 στο κλειστό “Ομόνοιας” Σερρών θα γίνει το Σερραϊκό ντέρμπι μεταξύ Άρτεμις και Ελπίς Σερρών.

Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλο μετρά σε 6 παιχνίδι 5 καθαρές νίκες με 3-0 σετ και 1 ήττα αυτή απο τον Έβρο στο Σουφλί. Απο την άλη η ομάδα του Νίκου Μούχλια μετά απο 7 παιχνίδια μετρά το απόλυτο των νικών, έχοντας 25 κερδισμένα σετ και 5 χαμένα.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι απόλυτα κομβικό καθώς σε περίπτωση νίκης του Ερμογένη με 3-0 η 3-1 η ομάδα της Ξάνθης μπορεί να μένει δεύτερη ωστόσο έχοντας και παιχνίδι λιγότερο παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, εν αντιθέσει με νίκη με οποιονδήποτε τρόπο η ακόμη και με ήττα με 3-2 σετ η ομάδα του Έβρου κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ασπίδας, οπού στις 18:00 θα γίνει το ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝΜΑΚ

Share it