Search

Σημαντικό πλήγμα στην Ασπίδα Ξάνθης με Κουτσογιάννη ενόψει της δύσκολης συνέχειας!

Μια ιδιαίτερα σημαντική απουσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης, Κώστας Ιωαννίδης που βλέπει την ομάδα του να μπαίνει στην τελική ευθεία για 8 “τελικούς” στην μάχη της ομάδας για την παραμονή της στην Β’ κατηγορία, χάνοντας σημαντικό αριθμό αγώνων έναν εκ των αρχηγών και πιο έμπειρων παικτών της ομάδας.

Ο λόγος για έναν απο τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας τον Απόστολο Κουτσογιάννη που υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του παιδιού και στην καλύτερη θα απουσιάσει τουλάχιστον 20 μέρες, πράγμα που σημαίνει πως πέρα απο την δεδομένη απουσία του απο το παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη με το Αγρίνιο θα χάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πολύγυρο ενώ θα δώσει μάχη για να προλάβει τα παιχνίδια με Πευκοχώρι και Γέφυρα.

Αναμφίβολα μιλάμε για μεγάλη ατυχία για την ομάδα της Ξάνθης ίσως στην πιο κρίσιμη και σημαντική καμπή του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Ξάνθης να χρειάζεται πέρα απο ψυχή και συγκέντρωση και όλους τους παίκτες της στο 100% ετοιμότητας για τα κομβικά παιχνίδια που έρχονται.

Ο Κουτσογιάννης που μαζί με τον Στεφανίδη είναι οι αρχηγοί της ομάδας είναι σαν “ταύρος εν υαλοπωλείο” και το έδειξε και στο ματς με την Καστοριά και είναι δεδομένο πως θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να επιστρέψει πολύ πιο σύντομα απο τις προγνώσεις των γιατρών για να μπορέσει να δώσει και αυτός όλη του την δύναμη για να μπορέσει να κρατηθεί η Ασπίδα στην Β’ κατηγορία. Πάντως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ψυχή τε και σώματι παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας, ασχέτως που δεδομένα στα ερχόμενα δύο δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Share it

Μία Απάντηση