Search

Μπορούσε το διπλό στην Πτολεμαΐδα ο Ορφέας Ξάνθης που έμεινε στην ισοπαλία με τον Μακεδονικό Φούφα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Μακεδονικό Φούφα και τον Ορφέα Ξάνθης, αναμέτρηση που διεξήχθη στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου της Πτολεμαΐδας. Ντεμπούτο με τα “κιτρινόμαυρα” στην Γ’ Εθνικής έκαναν οι Κώστας Θεοδωρίδης και Φεράτ Πιλέ

Το παιχνίδι παρά το 0-0 είχε καλό ρυθμό και εκατέρωθεν σημαντικές φάσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οπού η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές, με την ομάδα του Ορφέα να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους στην εστία του Παπαδόπουλου. Η φάση του πρώτου ημιχρόνου πάντως ήταν για τους γηπεδούχους όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη ο Ρωμαίας πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ορφέα με τον Ρούφο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν ελαφρώς καλύτερα έχασαν καλή στιγμή με την κεφαλιά του Τζουβάρα να περνά δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Ρούφου. Η ομάδα του Ορφέα ειδικά μετά το 65′ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της χάνοντας αρχικά καλή στιγμή με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γιάννη Καραγκιόζη που έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καραγκιόζης είδε το δυνατό μακρινό σουτ του να καταλήγει δίπλα απο το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Ενώ στο 80′ η κεφαλιά του Μαυρόπουλου πέρασε μόλις άουτ κατάληξη που είχε και η προσπάθεια του Ρωμαίου για τους γηπεδούχους στο φινάλε.

Η ομάδα του Ορφέα μπορούσε τη νίκη όμως και η ισοπαλία με βάση τις φάσεις που είχαν οι γηπεδούχοι κρίνεται δίκαια. Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας ο Ορφέας που φτάνει τις 4 ισοπαλίες με το αποτέλεσμα κόντρα στον Φούφα, ενώ ακόμη έχει 3 νίκες και μόλις δύο ήττες και αυτές απο δύο ομάδες που είναι εντός τετράδας την Δόξα Δράμας και το Νέστο Χρυσούπολης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μίσσας  της ΕΠΣ  Τρικάλων με βοηθούς τους Σταφυλά της ίδιας Ένωσης και Κανιούρα από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Παπαδόπουλος, Τσόμπο, Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος (56’ Τσικόπουλος), Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Τοπάλης, Τσακαλίδης (46’ Ζιώγας), Χάιτας(75′ Δούφας), Ρωμαίος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Θεοδωρίδης Χ., Κατρανίτσας, Χίντ Ιμέρ(76′ Ζιγκολάρι), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης(64′ Θεοδωρίδης Κ.), Καραγκιόζης Γ., Χαλίλ Ιμπράμ(90′ Φεράτ Πιλέ)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔOΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ SPORTSADDICT

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it