Search

Με όνειρα και φιλοδοξίες και για την φετινή χρονιά έκοψε την πίτα της η Αναγέννηση Θαλασσιάς(+photos)

Στην ταβέρνα “Βίων” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για την ομάδα της Αναγέννησης Θαλασσιάς.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου Νούλα Μετοικίδου που ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας υγεία και πολλές επιτυχίες με τις ευχές όλων να θέλουν όπως πέρσι έτσι και φέτος ακόμη έναν τίτλο για τον σύλλογο. Άλλωστε η ομάδα της Θαλασσιάς και φέτος είναι άκρως ανταγωνιστική και εντός όλων των στόχων της, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέσω πλέι οφ ενώ και στο Κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά και μετά την ήττα με 2-1 απο τον Εχίνο και έχοντας την ρεβάνς στην έδρα της μοιάζει ικανή να βρεθεί στον τελικό και να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Το παρών στην κοπή της βασιλόπιτας της Αναγέννησης Θαλασσιάς έδωσε πλήθος κόσμου, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση φίλοι της ομάδας, πρώην διοικητικά στελέχη του συλλόγου, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα και το Μέλος Αντώνη Κουτσουρλή, αλλά και αντιπροσωπεία του Ηρακλή Ζυγού και του Άρη Πετεινού.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν απο πλευράς διοίκησης η Πρόεδρος της ομάδας, ενώ απο το ποδοσφαιρικό τμήμα το φλουρί έτυχαν οι αμυντικοί της ομάδας Δημήτρης Μπάτζιος και Δημήτρης Μυλωνάς. Πέρα απο την κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, το καλό φαγητό του “Βίων” ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος.

Δείτε μερικές στιγμές της εκδήλωσης

 

Share it