Search

Ο σκόρερ του τελευταίου γκολ του Πανθρακικού επέστρεψε στον Ολυμπιακό και…σκόραρε!

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού μετά τον δανεισμό του στον Πανθρακικό, που έληξε άδοξα μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού απο την Football League, ο Κωνσταντίνος Πλέγας που στην επανεμφάνιση του με τα “ερυθρόλευκα” σκόραρε.

Ο 19χρονος μέσος απο τα Καλάβρυτα που αγωνίστηκε 13 φορές με τα “πράσινα” του Πανθρακικού σκοράροντας και 3 φορές, μάλιστα εκτός απο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού φέτος είναι και αυτός που σκόραρε το τελευταίο γκολ των “πράσινων” στην Football League  στη νίκη του Πανθρακικού επί της Καλλιθέας με 2-1 με τον Πλέγα μάλιστα να σημειώνει και τα δύο τέρματα.

Στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Πλέγας χρησιμοποιήθηκε απο τον Βασίλη Βούζα στην αναμέτρηση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την Λάρισα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League, με τον πρώην μέσο του Πανθρακικού στο 39′ να γίνεται τελικός αποδέκτης μετά απο ωραίο συνδυασμό και με σουτ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Η ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε την 16η νίκη μετά απο 18 ματς, έχει και 2 ισοπαλίες, και διατηρείται με σχετική άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέρα όμως απο τον Πλέγα είχαμε ακόμη πιο έντονο Θρακιώτικο χρώμα καθώς στο 63′ πέρασε ως αλλαγή στο ματς και ο Κομοτηναίος αμυντικός του Ολυμπιακού Θανάσης Γιανναράκης.

 

 

Share it