Search

Μόνο νίκες για την Ελπίδα Σαπών το 2017! Ελπίδα Σαπών – Δόξα Σώστη 1-0

Τι και αν άρχισε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα η ιστορική Ελπίδα Σαπών; Τι και αν οι μουρμούρες έκαναν νωρίς την εμφάνισή τους; Μετά τις πρώτες 5-6 αγωνιστικές όπου η ομάδα έδειχνε να ψάχνει να βρει τα πατήματά της, βελτιώθηκε θεαματικά και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής απ’ την κορυφή και στο  -4   απ’ τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου μετά το 3 στα 3 μέσα στο 2017 (με Αστέρα Αιγείρου, Ηρακλή Σαπών και Δόξα Σώστη).

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Δόξα Σώστη. Παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε και τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Σώστη, κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με … τη συνδρομή ενός εξ αυτών. Ο Ανδρίκου άθελά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του λίγο μετά το 80′, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από εκτέλεση φάουλ του Νεαζή Αλή, δίνοντας έτσι το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Όπως αναφέρει το rodopispors.gr, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς λιγοστές ήταν οι φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες με τις μεγαλύτερες για τους γηπεδούχους να χάνει ο Νεαζή Αλή, με τον τερματοφύλακα Χατζηισαάκ να μην του επιτρέπει να πανηγυρίσει στο 49ο και το 69ο λεπτό. Μετά το άνοιγμα του σκορ απ’ την Ελπίδα, η ομάδα του Σώστη προσπάθησε να απειλήσει, όμως τα σουτ του Παπουτσή στο 85 και τις καθυστερήσεις δεν δημιούργησαν προβλήματα στον Ποιμενίδη.

Ελπίδα Σαπών (Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης (Βαϊόπουλος 59’), Κουδούνης, Πασσάς, Ρούφος, Κομνηνός (Γεωργοσούλης 81’), Νεαζή Αλή, Καραθανάσης, Πασχάλης, Βελημβασάκης, Πάλι (Παπαδόπουλος 90’).
Δόξα Σώστη (Ιορδάνης Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Συμεωνίδης, Τέφος, Ανδρίκου (Πανταζής 90’), Τζιαφάλιας,  Παπουτσής, Κελεσίδης, Μουσταφά, Κανελλόπουλος (Μαλλιαρός 78’), Λάβδας, Βαϊόπουλος (Σταυρόπουλος 90’).
Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Τζιώτζιος, Καραγιάννης
Photo Credit: rodopisports.gr

Share it