Search

Δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Rising Star ο Κομοτηναίος Δημήτρης Χριστοδουλάκης

Στην τελευταία μονομαχία του σημερινού “Rising Star”  ο Κομοτηναίος Δημήτρης Χριστοδουλάκης ερμηνεύοντας το “Αθήνα -Θεσσαλονίκη” του Κωνσταντίνου Αργυρού, κατάφερε να διασκεδάσει το κοινό που βρέθηκε στο πλατό, όμως δεν έπεισε τους τηλεθεατές οι οποίοι δεν του έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, που θα ήταν ικανό να τον στείλει στην επόμενη φάση.

Οι κριτές , μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την παρουσία του, με τον Κώστα Μακεδόνα και την Δέσποινα Βανδή να ψηφίζουν θετικά την ερμηνεία του Δημήτρη. Μάλιστα στον σχολιασμό μετά την ερμηνεία, σχολιάστηκε ο τόπος καταγωγής του νεαρού τραγουδιστή, η … Κομοτηνάρα όπως την αποκάλεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Πάνος Σμυρναίος με τον “Αύγουστο” του Νίκου Παπάζογλου, άφησε εκτός συνέχειας τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη συγκεντρώνοντας ποσοστό 91%!

Η διαφορά αποδείχτηκε αρκετά μεγάλη μεταξύ του Δημήτρη Χριστοδουλάκη απ’ την Κομοτηνή και του Πάνου Σμυρναίου, γεγονός που έκανε την ήττα στην φάση των Duels του Κομοτηναίου τραγουδιστή καθαρή.

Στο τέλος και αφού είχε αναδειχθεί ο νικητής, ο Αντώνης Ρέμος έσπευσε να ξαναδώσει συγχαρητήρια στον Δημήτρη, αναφέροντας μάλιστα πως γνωρίζει  τον πατέρα του και συνάδερφο, Σάκη Χριστοδουλάκη! Έσπευσε μάλιστα να αναφέρει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του είναι περήφανοι γι’ αυτόν, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους (Ρέμος και Χριστοδουλάκης) για το άμεσο μέλλον, στην Ξάνθη όπου τραγουδάει αυτό το διάστημα ο νεαρός Ροδοπίτης ερμηνευτής.

 

 

Share it