Search

Ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ για τους Θρακιώτες Κυριαλάνη και Γκιντίδη στην…Θράκη!

Την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν οι δύο νεαροί Θρακιώτες Θανάσης Κυριαλάνης και Κωνσταντίνος Γκιντίδης, που μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού απο την Football League έμειναν χωρίς ποδοσφαιρική στέγη με τον ΠΑΟΚ να μην αφήνει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και να επενδύει στους δύο ταλαντούχους νεαρούς Θρακιώτες.

Μάλιστα πως τα έφερε η μοίρα αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με τα “ασπρόμαυρα” σε γήπεδο της Θράκης, και πιο συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης στα Πηγάδια και το παιχνίδι των Νέων της Ξάνθης με του ΠΑΟΚ.(Θυμηθείτε τι έγινε στο ματς ΕΔΩ)

Μάλιστα ο Κομοτηναίος Θανάσης Κυριαλάνης που ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, ως αριστερός μπακ στην μεγαλύτερη διάρκεια και τρίτο στόπερ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν ο παίκτης-κλειδί για τον ΠΑΟΚ μια και με δικό του τέρμα, απο απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος ενώ ήταν αυτός που με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης και κέρδισε το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ενώ γενικότερα σε όλο το ματς ήταν εξαιρετικός. Για τον Θανάση άλλωστε στην Ξάνθη βρέθηκαν γονείς, συγγενείς και φίλοι για να δουν το πρώτο παιχνίδι του δικού τους παιδιού στη νέα του ομάδα.

Ο 17χρονος Εβρίτης, καταγωγή απο το Διδυμότειχο, Κωνσταντίνος Γκιντίδης πέρασε στο παιχνίδι στο 80′ για να δώσει ύψος και ενέργεια στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, κάτι που έκανε και με το παραπάνω κερδίζοντας πολλές μονομαχίες τόσο ψηλά όσο και χαμηλά και έπαιξε και αυτός τον ρόλο του για να μπορέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρότι με παίκτη λιγότερο να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Ξάνθη.

Οι δύο 17χρονοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που τα τελευταία χρόνια ειδικά έχει κάνει άλματα προόδου  στα τμήματα Υποδομής, αποφασισμένοι να συνεχίσουν σε υψηλούς ρυθμούς κάτι που πέρα απο την ομάδα του ΠΑΟΚ αφήνει κερδισμένο και το Θρακιώτικο ποδόσφαιρο για την εξέλιξη δύο παιδιών απο την περιοχή μας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SPORTSADDICT ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ Κ20 ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Share it