Search

Έπεσε μαχόμενη η Ασπίδα κόντρα στην πρωτοπόρο Καστοριά! Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για ακόμη ένα ματς

Με τον κόσμο της ομάδας για ακόμη ένα παιχνίδι να είναι συγκλονιστικός και τον Μανδαλάκη να κάνει πράγματα και θάματα η Ασπίδα κόντραρε στα ίσα την εντυπωσιακή Καστοριά που προελαύνει στην πορεία της προς την Α2 με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται την παράταση για να μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση της ξανθιώτικης ομάδας.

Στο κατάμεστο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλο τους και να είναι αυτή που έχουν το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο αλλά και σε μεγάλο μέρος της δεύτερης, με την Καστοριά να καταφέρνει με το φινάλε του ημιχρόνου να πάρει το ισχνό προβάδισμα των δύο πόντων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη, μια και στην τρίτη οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να διατηρούν το προβάδισμα τους, η ομάδα της Ξάνθης έγινε πιο επιθετική και εύστοχη στις επιθέσεις και της με πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα, καταφέρνοντας να πάνε το ματς στον πόντο και εν τέλει στην παράταση σε ένα συγκλονιστικό φινάλε της αναμέτρησης. Στην παράταση οι έμπειροι παίκτες της Καστοριάς βρήκαν τις δυνάμεις που χρειαζόταν έναντι των παικτών της Ασπίδας  που είχαν μείνει απο δυνάμεις απο την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν και με επι μέρους σκορ 3-9 η ομάδα της Καστοριάς κατάφερε να φύγει νικήτρια και απο την Ξάνθη.

Εκπληκτικός για τους γηπεδούχους ο Μανδαλάκης που πέτυχε 31 πόντους, ενώ απο τους φιλοξενούμενους κορυφαίοι ήταν οι Μπένας, Κυρακόπουλος και Αντωνιάδης με τους τρεις τους μαζί να σημειώνουν τους 54 απο τους 78 πόντους της ομάδας τους

Διαιτητές: Τζίμα, Παργιανόπουλος

Δεκάλεπτα: 16-11, 23-25, 44-48, 67-67 (κ. δ.), 70-78 (α’ παρ.).

ΑΣΠΙΔΑ (Ιωαννίδης): Μασμανίδης, Παπαδάκης 3 (1), Γρούδος 2, Τσιώγκας, Στεφανίδης 4, Καραμπίνης, Τσιαβές 6, Κουτσογιάννης 6 (1), Ασημάκης 11, Παπαθανασίου 3 (1), Μανδαλάκης 31 (2), Πετς 2.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Σούλιος): Κυριακόπουλος 19 (2), Μπέγος, Χονδρογιάννης, Ματενίδης, Απιδόπουλος 4, Ελευθεριάδης 10 (1), Χότζα, Τερσενίδης 3 (1), Τασιούδης, Τεπετίδης 3, Αντωνιάδης 15 (1), Μπένας 20 (1), Τσότσος 4.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it