Search

Με πρωταγωνιστή τον Κυριαλάνη κέρδισε τους Νέους της Ξάνθης ο ΠΑΟΚ σε πανομοιότυπο ματς με το…Κύπελλο!

Παιχνίδι που θύμισε αρκετά τουλάχιστον προς την έκβαση του το παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν η Σαββατιάτικη αναμέτρηση των τμημάτων Κ20 των δύο ομάδων για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Το παιχνίδι ήταν  πολύ δυνατό απο την αρχή του αγώνα με ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους “ασπρόμαυρους” να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στο 36′ μετά απο εκτέλεση φάουλ, που κόντραρε στο τείχος, του Κομοτηναίου Θανάση Κυριαλάνη που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 0-1. Το 0-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου μια και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους όπως και στο αντίστοιχο ματς των Ανδρών την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μίσκοβιτς, με τους ξανθιώτες να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 51′ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κώστα ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά απέκρουσε ο Σιαμπάνης και με προβολή ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου έκανε το 1-1 για την ομάδα της Ξάνθης.

Στο 57′ όμως οι φιλοξενούμενοι παρότι με παίκτη λιγότερο πήραν εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαθανασίου, μετά απο μαρκάρισμα του Καλαϊτζίδη πάνω στον παίκτη του αγώνα για τον ΠΑΟΚ τον Θανάση Κυριαλάνη.

Μετά το 1-2 η ομάδα της Ξάνθης και ειδικά στο τελευταίο τέταρτο έπαιξε στο μισό γήπεδο τους “ασπρόμαυρους” προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση όμως παρά την πίεση και τις αρκετές επικίνδυνες μπαλιές στην περιοχή των φιλοξενούμενων τόσο ο κίπερ του ΠΑΟΚ όσο και οι αμυντικοί του κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και να φτάσουν στη νίκη.

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ είχαμε και για τον Εβρίτη Κώστα Γκιντίδη που όπως και ο Κυριαλάνης αποκτήθηκαν πριν λίγες ημέρες απο τον Πανθρακικό. Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε στους 12 βαθμούς και την 13η θέση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Γιώργο Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗΣ(Κ. Προδρομίτης): Σταθάκης, Σβάρνας, Καλαϊτζίδης (68′ Τσάπαρης), Ψεμματάς, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος Λ., Καπτέλι (83′ Παπάζογλου), Κώστας, Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος, Χατζηχασάνογλου (86′ Χαντζής).

ΠΑΟΚ(Π. Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς, Πολύζος, Μελετίδης, Παπαδόπουλος Χρ.(66′ Ματθαίου), Χατζηδίμπας, Καπρέτσος(80′ Γκιντίδης), Αηδονίδης(60′ Τζοβάρας), Γιαλαμούδης

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζμε πάνω απο 100 φωτογραφίες απο το παιχνίδι των Νέων της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ

Share it