Search

Έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του ο σύλλογος Τάε Κβο Ντο Αγ. Γεώργιος Διδυμοτείχου

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, ο Αθλητικός Σύλλογος TKD “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο “ΕΡΜΗΣ”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου, γονείς και συγγενείς τους, όπου πέρασαν μια όμορφη βραδιά γεμάτη χαμόγελα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους καλεσμένοι όπως ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδης Παρασκευάς, ο Δ/ντής του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου κ.Τρυφωνίδης Ιωάννης και ο παλιός διακεκριμένος αθλητής του TKD Μακάνσι Δημήτριος του Α.Σ. Πρέβεζας “ΑΠΟΛΛΩΝ”.

Με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας, το Δ.Σ. του συλλόγου βράβευσε και τους αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν το 2016 για τις επιδόσεις τους, αλλά και για το ήθος τους.

Η βράβευση των αθλητών, που έγινε από τους επίσημους καλεσμένους μας, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς. Εκτός όμως από τους αθλητές, ο Δήμαρχος βράβευσε και ένα ακόμα άτομο το οποίο είναι και η ψυχή του συλλόγου. Ήταν η προπονήτρια κ .Παπαδάκη Δάφνη, της οποίας η προσφορά στους αθλητές του συλλόγου είναι απεριόριστη και αδιάκοπη. Οι τυχεροί της χρονιάς ήταν οι αθλητές του Συλλόγου, αφού το φλουρί έπεσε στο δικό τους κομμάτι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα στους αθλητές και την προπονήτριά τους, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, επιμονή και υπομονή και το 2017 να φέρει περισσότερες επιτυχίες και μετάλλια σε Ελλάδα και εξωτερικό».

 

Share it