Search

Εντός έδρας παιχνίδια το Σάββατο για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης στην Super League

Με αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η δράση για τα τρία ηλικιακά τμήματα της Ξάνθης στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Το πρώτο χρονικά ματς είναι στις 10:30 η αναμέτρηση των Εφήβων της Ξάνθης που βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχτούν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την ομάδα του Παναιτωλικού. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Νικολαΐδου  και Μικρούλη της ΕΠΣ Δράμας.

Λίγο αργότερα από τους Έφηβους,  και πιο συγκεκριμένα στις 10:45  οι Παίδες της Ξάνθης  θα υποδεχθούν  την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα Κ-15 της Super League. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κώστας Καλοπήτας με βοηθούς τους Ματίνα Λιάρου και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος στις 13:00 επίσης στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η ομάδα Νέων της Ξάθης θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Γιώργο Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it