Search

Συνήλθε απ’ την απώλεια στις Φέρες η ΑΕΔ, που πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου καθαρίζοντας με 5αρα τον ΑΟ Νεοχωρίου

Έδειξε πως συνήλθε η ΑΕ Διδυμοτείχου μετά το στραβοπάτημα της την προηγούμενη Κυριακή στις Φέρες, όπου την έριξε απ’ την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κέρδισε στον επαναληπτικό των προημιτελικών του κυπέλλου τον ΑΟ Νεοχωρίου με το εμφατικό 0-5.

Ο Γιαννόπουλος στο 4ο λεπτό και ο Ιντζές στο 10′ έδιωξαν νωρίς νωρίς το άγχος που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στους ποδοσφαιριστές των δις πρωταθλητών Έβρου. Από και έπειτα όλα έγιναν πιο εύκολα για την ΑΕΔ που κυριάρχησε κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο, κάτι απολύτως λογικό μιας και η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μεγάλη.

Πριν βγει το ημίχρονο, ο Κυριάκος Πετρόπουλος είχε κάνει το 3-0, ενώ στην επανάληψη, ο νεοαποκτηθείς Αντωνίου έκανε στο 65 το 4-0 με τον κάπτεν Γιαννόπουλο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, να “κλειδώνει” τον δείκτη του σκορ στο 5-0, δέκα λεπτά αργότερα.

Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΔ στο κύπελλο, ο Άρδας Καστανεών, η έτερη ομάδα δηλαδή που υποχρέωσε σε απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα την ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη.

Τα διπλά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων αναμένονται μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετά το (δυστυχώς) επεισοδιακό παιχνίδι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Share it