Search

Χάνει το ματς του Κυπέλλου παίζει όμως την Κυριακή ο Αθανασιάδης!Η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΟ

Χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη για αγωνιστεί  σήμερα το απόγευμα(19:30) στο Κύπελλο η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά και την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να μην κάνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει έφεση για την αποβολή του αρχηγού τους στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα, προκειμένου να ρίξουν την ποινή των τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί. Παρ’ όλα αυτά, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (9/2), η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την εξέτασε, αλλά την απέρριψε.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήλπιζε ότι ο Κλάους θα «γλιτώσει» τη μία αγωνιστική, ισχυριζόμενος ότι η αγκωνιά στον Χαντάκια δεν ήταν εκτός φάσης, κάτι που δεν έγινε τελικά αποδεκτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αθανασιάδης έχει ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη την Πέμπτη (9/2, 19.30), αλλά μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη όπως είναι φυσικό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς μετά το ματς με την Τρίπολη ο Κλάους θα εκτίσει την ποινή  των τριών αγωνιστικών στο σημερινό ματς του Κυπέλλου, οπότε θα επιστρέψει κανονικά απο το ματς της Κυριακής ξανά με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αναλυτικά: «H Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση και με την υπ΄ αριθμ. 10/2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του  ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανου Αθανασιάδη κατά της υπ’ αριθμ. 45/2017 απόφασης του Π.Μ.Π.Ο Super League».

Share it