Search

“Καθάρισε” την πρόκριση ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη στο Εβρίτικο ντέρμπι με Αστέρα! Ανοικτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Απο το πρώτο κιόλας παιχνίδι φαίνεται πως καθάρισε την πρόκριση ο Παναθηναϊκός που συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναδεικνύεται νικητής στο Εβρίτικο ντέρμπι με τον Στέλιο Βενετίδη που εργάζεται ως βοηθός του Ελευθερόπουλου στους Αρκάδες.

Στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε… φύλλο και φτερό τον Αστέρα Τρίπολης (4-0) και σκέφτεται ήδη το ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα αλλά και την κλήρωση για την επόμενη φάση!

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στην προημιτελική φάση, στο ντεμπούτο του Ρικάρντο Σα Πίντο ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε ότι αποτελεί τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού στο Κύπελλο και απέσπασε το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

Το μενού των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου συνεχίζεται με τα παιχνίδια Πλατανιάς – ΑΕΚ στις 17:15 και Ξάνθη – ΠΑΟΚ στις 19:30

Share it