Search

Ασπίδα Ξάνθης: “Πλήγμα για τον αθλητισμό της πόλης μας οι πράξεις βανδαλισμού σε βάρος του Ορφέα”

Ξεκάθαρη θέση απέναντι στις εγκληματικές πράξεις που διέπραξαν οι διαρρήκτες του γηπέδου του ΑΟΞ και πέρα απο κλοπές έκαψαν το λεωφορείο της ομάδας, εξέφρασε με ανακοίνωση του το τμήμα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης που χαρακτήρισε “μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό της πόλης μας” τους βανδαλισμούς που διεπράχθησαν.

Παράλληλα η ομάδα της Ξάνθης εξέφρασε την συμπαράσταση της στο φίλο όπως αναφέρει σωματείο του συμπολίτη Ορφέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης αναφέρει:

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις βανδαλισμού που έγιναν στο γήπεδο του φίλου σωματείου Α.Ο. ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, οι οποίες αποτελούν ένα μεγάλο πλήγμα για το ποδόσφαιρο και γενικότερα για τον αθλητισμό της πόλης μας.

Γνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΡΦΕΑ, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία όλων των αθλημάτων, τα οποία αγωνίζονται σε εθνικά πρωταθλήματα σήμερα.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, έχοντας την σιγουριά πως θα ξεπεράσουν γρήγορα τη δύσκολη αυτή κατάσταση και θα συνεχίσουν να εκπροσωπούν επάξια την ακριτική μας Θράκη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου.

Share it