Search

Ανακοίνωση στήριξης στον Ορφέα Ξάνθης για τις ζημιές που υπέστη απο ΕΠΣ Ξάνθης και Άρη Αβάτου!

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τους βανδαλισμούς στους χώρους του Ορφέα Puma Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης και την κλοπή και καταστροφή του λεωφορείου της ομάδας εξέδωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και η διοίκηση του Άρη Αβάτου.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

“Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης καταδικάζει τους βανδαλισμούς στους χώρους του Ορφέα Puma Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης και την κλοπή και καταστροφή του λεωφορείου της ομάδας.

Κάποιοι δυστυχώς δεν σεβάστηκαν την περιουσία των ανθρώπων που κοπιάζουν εδώ και 10ετίες για να προσφέρουν συνθήκες άθλησης σε νέους ανθρώπους.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλες τις αρμόδιες αρχές να εξαντλήσουν τα όρια της δικαιοδοσίας τους και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.”

Ενώ του Άρη Αβάτου αναφέρει:

“Η θλίψη ειναι πραγματικά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα μας από τις ζημιές που άγνωστοι προκάλεσαν στο γήπεδο του Α.Ο.Ξάνθης, όπου αγωνίζεται ο ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ στην Γ’ Εθνική.
Τέτοιες ενέργειες είναι πραγματικά κατακριτέες και είναι κρίμα για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πασχίζουν με μόχθο και ζήλο να διατηρούν τους αγωνιστικούς χώρους καθώς και τις ομάδες τους στις σημερινές δύσκολες μέρες και να έρχονται κάποιοι ανεγκέφαλοι και να τα γκρεμίζουν όλα.
Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα χτύπημα.
Όσο όμως και να το χτυπούν η οικογένεια του είναι μεγάλη και θα το αντιμετωπίσει και αυτό.
Το Δ.Σ. της ομάδος μας εκφράζει την ηθική του συμπαράσταση στην ομάδα του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ για το χτύπημα που δέχτηκε και είμαστε σίγουροι ότι όλα θα ξαναγίνουν όπως ήταν και ακόμη καλύτερα.
ΤΟ Δ.Σ. ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ”

ΘΥΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ SPORTSADDICT ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

Share it