Search

Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του αγώνα του Ορφέα με την Καβάλα απο Λίτσκα, Καραγκιόζη και Διγκόζη

Με διαφορετική εικόνα για το παιχνίδι και έκδηλο εκνευρισμό για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαπάρα πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι του Ορφέα με την Καβάλα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα απο πλευράς Ορφέα μίλησε μόνο ο αρχηγός όπως τελείωσε το παιχνίδι Βασίλης Καραγκιόζης.

Πρώτος μίλησε ως είθισται ο προπονητής της Καβάλας Άγγελος Διγκόζης που τόνισε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του δίνοντας τους συγχαρητήρια για την κατάθεση ψυχής που έκαναν χωρίς όμως να είναι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα, παρότι όπως τόνισε ο διαιτητής έπαιξε ανασταλτικό ρόλο στο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Παράλληλα τόνισε πως νιώθει αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους του ΑΟΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΑΟΞ για την υποστήριξη τους προς τους “αργοναύτες”.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής της Καβάλας Γιώργος Λίτσκας που έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν ενώ και αυτός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους της Καβάλας που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΑΟΞ.

Απο την πλευρά του  ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα, Βασίλης Καραγκιόζης αφού στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της Καβάλας που δεν αρμόζει στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως ανέφερε, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός πως οι παίκτες του ΑΟΚ ήταν συνέχεια κάτω. Για να συνεχίσει εκφράζοντας έντονα παράπονα για τον διαιτητή Τσαπάρα και το “όνειρο” που είδε στην αποβολή του Βασίλη Μαλαδένη αλλά και γενικά τις αποφάσεις του, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη διαιτησία ήταν η χειρότερη φέτος

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη τύπου και στιγμές απο το παιχνίδι ΕΔΩ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Share it