Search

Ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα παρουσίας της Βίκυς Σουπιάδου στο Blind Taste με Θρακιώτη αντίπαλο στον δρόμο της!

Μετά την μεγάλη ανατροπή και νίκη της την τελευταία μέρα της εβδομαδιαίας δοκιμασίας της η Ξανθιώτισσα Βίκυ Σουπιάδου μαζί με τον έτερο νικητή της προηγούμενης εβδομάδας Λευτέρη Τσούγκα μπήκαν στη νέα εβδομάδα δοκιμασιών με δύο νέους αντιπάλους.

Εκεί η Βίκυ πέρα απο τον Λευτέρη με τον οποίο μοιράστηκε τόσο το βάθρο όσο και το χρηματικό έπαθλο της εκπομπής, έχει να αντιμετωπίσει την 64χρονη Κέλλυ αλλά και έναν Θρακιώτη!

Ο λόγος για τον 25χρονο Παναγιώτη Αντωνούδη που έχει καταγωγή από  το Διδυμότειχο αλλά μένει στα Άνω Λιόσια. Έχει τελειώσει πολιτικός μηχανικός και τώρα σπουδάζει μαγειρική. Παίζει ερασιτεχνικά μουσική και ασχολείται με τα έγχορδα.

Με το φινάλε της πρώτης μέρας που είχε ως πιάτο κολοκυθόπιτα η Κέλλυ Βέρσαλη προηγείται με 24 βαθμούς, με τον Λευτέρη Τσούγκα να ακολουθεί με 16, ενώ ισοβαθμούν με 13 οι δύο Θρακιώτικες συμμετοχές. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η χαμηλότερη βαθμολογία που πήρε η Βίκυ ήταν το 1 που ήρθε απο τον εαυτό της! ενώ η καλύτερη της βαθμολογία ήρθε απο τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο που την βαθμολόγησε με 4. Πάντως να θυμίσουμε πως και την περασμένη εβδομάδα η Βίκυ είχε φτάσει στην τελευταία μέρα βρισκόμενοι στην τρίτη θέση αλλά παρ’ όλαυτα κέρδισε

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Βίκυ Σουπιάδου απλά να σας αναφέρουμε πως η 38χρονη Βίκυ Σουπιάδου, που κατάγεται από την Διομήδεια Ξάνθης, κατοικεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Αθήνα όπου είναι υπεύθυνη καταστήματος εστίασης. Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, στην μοναδική συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών σε Ολυμπιάδα μέχρι και σήμερα.

Το Blind Taste που μεταδίδεται απο το Star Channel και παρουσιάζει ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ουσιαστικά βάζει τέσσερις παίκτες σε μαγειρικές δοκιμασίες απο την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή  οπού ανακηρύσσεται ο νικητής ο οποίος κερδίζει το έπαθλο των 1,000 ευρώ. Η εκπομπή προβάλλεται στις 16:25

Share it