Search

Με πάθος και ψυχή ο ΓΑΣ κέρδισε στην Κομοτηνή με ανατροπή τον Ζέφυρο!

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα του ΓΑΣ κατάφερε στο κατάμεστο κλειστό της Κομοτηνής να επικρατήσει με 78-68 του Ζέφυρου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη μπήκαν με πολύ καλή ψυχολογία και κόντραραν στα ίσια τον μέχρι πρότινος τρίτο της βαθμολογίας να και οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το ισχνό προβάδισμα που είχαν μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά και μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου προτού έρθει η αντίδραση των γηπεδούχων που ανέβασαν ρυθμούς και αφού κατάφεραν αρχικά να μπουν μπροστά στο σκορ με το φινάλε του δεκαλέπτου να “καθαρίσουν” με εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο με πολύ καλά στατιστικά σε επίθεση αλλά και άμυνα.

Η ομάδα του ΓΑΣ συνεχίζει να εντυπωσιάζει όλο τον κόσμο με αυτό το μαγικό δίμηνο που κάνει με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια και  ανεβαίνει συνεχώς στην βαθμολογία φτάνοντας στους 23 βαθμούς και την 6η θέση οπού έπιασε τον Ορφέα Νέου Σκοπού.

Για τους νικητές καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σιμάκης, Χατζηδημητρίου, Καναράς και Καλατζής. Ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Μυλωνάς, Μυστηλιάδης, Μυτιληναίος και Τσιούντος.

Δεκάλεπτα: 16-22, 38-39, 58-57, 78-68

Διαιτητές: Μελανίδης-Χατζηχαρίσης

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 6, Αθανασίου 3 (1), Χατζηδημητρίου 16 (2), Καναράς 16 (2), Σιμάκης 17, Καλατζής 10 (2), Καραμπέκης 8, Χαλίλ 2, Μπίτατζης.

Ζέφυρος (Τσολάκης): Μυτιληναίος 1 2(4), Μυλωνάς 20, Αλεξανδρίδης, Ουρκέρογλου 2, Τσιούντος 13 (1), Τσιόγκας 3, Σταφυλάς, Μυστηλιάδης 18 (3), Πάτικας, Φωτιάδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it