Search

«Μαύρο» στην αθλητική εκπομπή του Έβρου! Το βίντεο με τον αποχαιρετισμό των παρουσιαστών!

Έτσι ξαφνικά, όπως λέει και το άσμα του Αντώνη Ρέμου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αθλητικής εκπομπής του Έβρου, “Πάμε Γήπεδο”. Για να είμαστε ακριβείς, έκλεισε ο κύκλος με παρουσιαστή τον συνοδοιπόρο στο SportsAddict.gr Βλαδίμηρο Αρζίδη και τον συμπαρουσιαστή και σχολιαστή, Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο, ο οποίος -και αυτός- μοιράστηκε αρκετά άρθρα του με το κοινό μέσω του site μας.

Η τηλεοπτική αθλητική εκπομπή “Πάμε Γήπεδο” προβαλλόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μέσα απ’τη συχνότητα της “Δέλτα Τηλεόρασης”, με σημαντική επιτυχία όπως δείχνουν και τα σχόλια στην σελίδα της εκπομπής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στην κοινοποίηση στην οποία έκανε ο συνάδελφος Βλαδίμηρος Αρζίδης, στο προσωπικό του προφίλ.

Τους λόγους, όπως αντιλαμβάνεστε, τους γνωρίζουμε και δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε “κρυφτό”, αφού ο Βλαδίμηρος, είναι απ’τα ιδρυτικά μέλη του SportsAddict.gr. Δεν υπάρχει λόγος όμως να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες, αφού ο ίδιος δεν το επιθυμεί.

Είναι σίγουρα λυπηρό πάντως, να έρχεται ένα βίαιο και απότομο τέλος σε οποιαδήποτε προσπάθεια συναδέρφου, είτε πρόκειται για αθλητική εκπομπή ή αθλητικό μέσο, είτε για οποιονδήποτε άλλο κλάδο, που άπτεται του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Αντί λοιπόν της συνήθους δραστηριότητας, δηλαδή την προβολή της εκπομπής, ο Κωνσταντίνος και ο Βλαδίμηρος προχώρησαν σε μία ενέργεια που δεν είθισται. Ένιωσαν την ανάγκη να πουν “αντίο” στο τηλεοπτικό κοινό (μικρό ή μεγάλο, όπως χαρακτηριστικά έγραψε και Βλαδίμηρος) που τους παρακολουθούσε.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην σελίδα της εκπομπής  στο facebook, ευχαριστούν τον τηλεοπτικό σταθμό που τους φιλοξένησε, τον κόσμο που τους παρακολουθούσε, ενώ ως .. υποστηρικτές του αποφθέγματος “ουδέν κακόν, αμιγές καλού” (τουλάχιστον για το SA), δηλώνουν έτοιμοι να συνδράμουν με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση, στις δημοσιογραφικές προσπάθειες του SportsAddict.gr αλλά και του ΈβροSport

Παρακάτω το βίντεο, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα της εκπομπής ..

http://

 

Share it