Search

Απο τα χέρια του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου αγοράς της Δόξας Προσκυνητών!Οι τυχεροί λαχνοί

Γούρι φαίνεται πως έφερε στην Δόξα Προσκυνητών ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος που βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης την Κυριακή και παρακολούθησε μαζί με τον Πρόεδρο της Δόξας Προσκυνητών Γιώργο Λιάγκη τη νίκη της Δόξας επί του Απόλλων Παραλιμνίου.

Μάλιστα στην διάρκεια της ανάπαυλας όταν και  πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποίησε η ομάδα των Προσκυνητών ο Περιφερειάρχης ήταν ο πρώτος που κλήθηκε απο την δικηγόρο κ. Τάσκου για να βγάλει τον τυχερό λαχνό που κερδίζει το μεγάλο δώρο που ήταν μια Vespa.

Πέρα όμως απο το μηχανάκι η ομάδα των Προσκυνητών για την λαχειοφόρο της είχε ακόμη δύο δώρα ένα αντρικό και ένα γυναικείο ποδήλατο. Την κλήρωση για το γυναικείο πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κ. Πατσάρα, ενώ για το αντρικό την κλήρωση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Τους λαχνούς για τους επιλαχόντες σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι νικητές πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών Γιώργος Λιάγκης και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Προσκυνητών Πάνος Παρασκελίδης.

Οι τυχεροί λαχνοί για τα τρία δώρα της λαχειοφόρου είναι οι εξής:

Για την Vespa: 1803
Για το γυναικείο ποδήλατο: 3302
Για το ανδρικό  ποδήλατο: 340

Οι επιλαχόντες αριθμοί είναι οι εξής:
Για την Vespa: 0039
Για το γυναικείο ποδήλατο: 0001
Για το ανδρικό  ποδήλατο: 3349

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους απο την αντιπροσωπία Μοτοσυκλετών Βενετίδης, στην Κοσμίου 1 έως τις 18/02, με την επίδειξη του τυχερού λαχνού.

Photo Credit: Οι τρεις φωτογραφίες είναι απο την σελίδα της ομάδας των Προσκυνητών, ενώ αυτή με τον Περιφερειάρχη να κάνει την κλήρωση του Κώστα Αβραμίδη και του Παρατηρητή Θράκης

Share it