Search

Αντίπαλος του Ορφέα Ξάνθης θα αγωνιστεί ο Νίκος Μόσχος που σκόραρε στον ντεμπούτο του!

Ως αντίπαλος του Ορφέα θα κληθεί να αγωνιστεί ο Νίκος Μόσχος που στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα.

Ο Κοζανίτης μέσος που ήταν φοιτητής της Πολυτεχνικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ξάνθη, ακόμα και μετά το πέρας των σπουδών του και κατά την διάρκεια του στρατιωτικού του παρέμεινε στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες του μέχρι και το Νοέμβριο όταν και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ορφέα κάτω απο συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Πλέον οι ξανθιώτες θα βρουν τον Μόσχο απέναντι τους μια και ο πρώην μέσος του Ορφέα συνεχίζει στην ομάδα της Πτολεμαΐδας, με την οποία πως τα έφερε η μοίρα έτσι το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για τις  29 Ιανουαρίου και την 17η αγωνιστική είχε αναβληθεί λόγω καιρού και έτσι λες και το θελε η μοίρα η ομάδα του Ορφέα θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μόσχο, σε ημερομηνία που θα ορίσει το παιχνίδι η ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Μακεδονικού Φούφα ο Μόσχος είχε εξαιρετική παρουσία ξεκινώντας βασικός ενώ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του με κεφαλιά στη νίκη με 3-0 επί του  ΑΟ Καρδίας.

Share it