Search

LIVE 15:00: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα, Δόξα Προσκυνητών -Απόλλων Παραλιμνίου και η εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων του 1ου ομίλου

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μέσω του live του SportsAddict.gr, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με το κέντρο βάρους φυσικά να αποτελούν οι αναμετρήσεις του Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟ Καβάλας και της Δόξας Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Ορφέας Ξάνθης θα υποδεχτεί χωρίς τις μεταγραφές του Ιανουαρίου τον ιστορικό ΑΟ Καβάλας σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει, μαζί με τα ντέρμπι κορυφής ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμαςκαι Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης, τα βλέμματα της 18ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αφού πρόκειται για τις έξι πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Live εξέλιξη θα υπάρχει φυσικά και απ’ το γήπεδο της ενισχυμένης Δόξας Προσκυνητών, που με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου τον Γιάννη πουρλιάκα και έξι νέα αποκτήματα,  θα υποδεχτεί τον Απόλλων Παραλιμνίου, σ’ ένα παιχνίδι που θέλει τη νίκη και ως μια άτυπη ρεβάνς για την συντριβή του πρώτου γύρου στο Παραλίμνιο Σερρών.

Στην Ξάνθη την αναμέτρηση μεταξύ Ορφέα και ΑΟΚ, θα διευθύνουν οι κύριοι Τσαπάρας, Αναστασιάδης, Κρυωνάς της Ἐνωσης Σερρών, στην Κομοτηνή οι κύριοι Τσοπουλίδης, Βαμβακίδης, Ζαφειρίου απ’ την Ένωση Ξάνθης, ενώ στο ένα εκ των δύο ντέρμπι κορυφής, αυτό του Λαγκαδά με την Δόξα Δράμας, την δύσκολη αποστολή να διευθύνουν την αναμέτρηση ανέλαβαν οι κύριοι Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης απ’ την ΕΠΣ Θράκης!

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής …

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Live 15:00
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 Α.Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Live 15:00
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Live 15:00
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ Live 15:00
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ Live 15:00
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Live 15:00
ΡΕΠΟ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα αγωνιστούν μετά την αποχώρηση της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, οι δύο ομάδες της Θράκης και ειδικά η Δόξα Προσκυνητών. Απ’ την στιγμή που αποχώρησαν οι Γρεβενιώτες (με το πρωτάθλημα να μην έχει νόημα πλην της κορυφής), η Δόξα Προσκυνητών μπορεί χωρίς την δαμόκλειο σπάθη του υποβιβασμού, να προσπαθήσει να πάρει κάτι καλό απ’το ματς κόντρα στον Απόλλων παραλιμνίου.

14:30 Η ενδεκάδα της Δόξας Προσκυνητών: Περτσάς, Δημητριάδης, Kελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας (c), Ιωαννίδης, Δραγανίδης, Κεϊτά, Κλης, Βάσκος.

Στον πάγκο: Κατσαρός, Κασιώτης, Ανυφαντάκης, Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καμζέλας, Καραγιαννίδης

Η ενδεκάδα του Απόλλων Παραλιμνίου: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι

Στον πάγκο: Δέντσας, Μέντας, Καρακώτης, Τοτολίδης, Σελαματζίδης, Ανθουλάκης, Φιλέντας

14:45 Οι ενδεκάδες στην αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟ Καβάλας …

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάς Χακή, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Μελλισόπουλος Ν., Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

Στον πάγκο: Κατρανίτσας, Πιλέ, Χαλήλ Ιμπράμ, Αθανασίου, Τορομανίδης, Λαζαρίδης, Θεοδωρίδης Χ.

ΑΟ Καβάλα: Συριτούδης, Τέλλος, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Λίτσκας, Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης, Μπλιος, Καλλιβώκας, Πτηνόπουλος

Στον πάγκο: Τζιτζιφάκος, Ζαρωτιάδης, Προύντζος, Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Φραγκούλης, Μελισσόπουλος Α.

15:04 Έναρξη των αναμετρήσεων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

15:09 Δεν είναι πολύς ο κόσμος στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ούτε ο κόσμος της Ξάνθης ούτε αυτός του ΑΟΚ, συγκινήθηκε απ’ το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

15:10 Γκολ ο Απόλλωνας Καλαμαριάς κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης στο 9′ με τον Κυβελίδη (κεφαλιά) μετά από κόρνερ του Πόποβιτς. Το πρώτο γκολ του 1ου ομίλου.

15:14 Στο 10΄ λεπτό σουτ του Καραγιόζη, εκτίναξη Συριτούδη που έδιωξε σε κόρνερ.

15:16 ΓΚΟΛ 0-1 ο ΑΟ Καβάλα sto 12ο λεπτό!

15:17 Μετά από φάουλ για τους φιλοξενούμενους του ΑΟΚ, ο Καλλιβωκάς σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου, με τους περίπου 40 φίλους της Καβάλας να πανηγυρίζουν έξαλλα.

15:18 Στην Κομοτηνή, παραμένει στο 20 λεπτό το 0-0 μεταξύ Δόξας και Απόλλωνα, με μεγαλύτερη στιγμή να είναι το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μετά από γύρισμα του Τουμαχασβίλι στο 7ο λεπτό.

15:26 ΓΚΟΛΛΛ στην Ξάνθη!! Ισοφαρίζει ο Ορφέας sto 24ο λεπτό!

15:27 Μετά από σέντρα του Καραγκιόζη, ο Συριτούδης κάνει λάθος εκτίμηση, με τον Μελισσόπουλο να επωφελείται και να κάνει το 1-1.

15:30 Στο ημίωρο βρίσκονται τα ματς του 1ου ομίλου. Στο ντέρμπι μεταξύ Λαγκαδά και Δόξας Δράμας γίνεται κακό ματς μέχρι τώρα, με τις δύο ομάδες να θέλουν να διαφυλάξουν πρώτο το 0 στην άμυνα. Απ’ την άλλη η Καλαμαριά, δείχνει να έχει καθαρίσει τον Νέστο, αφού οι “Πόντιοι” πέτυχαν και δεύτερο γκολ. ΣΤην Ξάνθη γίνεται ματσάρα μπροστά σε λίγο δυστυχώς κόσμο, με τον κόσμο της Ξάνθης να μην στηρίζει την προσπάθεια του Ορφέα, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η εξέλιξη των ματς στο 30′..

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-0 (30′)
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 Α.Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 2-0 (30′)
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 0-0 (30′)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 0-0 (30′)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 1-0 (30′)
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 1-1 (30′)
ΡΕΠΟ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

 15:34 Μικρή διακοπή στην Ξάνθη στο 28. Ένταση μεταξύ των δύο ομάδων και αψιμαχίες με τον διαιτητή Τσαπάρα να ζητά τη συνδρομή των βοηθών του και να δείχνει από μία κόκκινη σε κάθε ομάδα. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν για τον Ορφέα ο αρχηγός του, Βασίλης Μαλαδένης και για τον ΑΟ Καβάλα, ο Κυζιρίδης.

 

15:36 Εσωτερική αλλαγή για τον Ορφέα με τον Μπουνταγκίδη να οπισθοχωρεί στα στόπερ δίπλα στον Μακράκη.

 

15:42 Δύσκολη απόκρουση του Περτσά στην Κομοτηνή. Από γύρισμα του Τσουμαχασβίλι, ο Ρούμπος πιάνει το σουτ, με τον περτσά να διαφυλάττει το 0 στην εστία του στο 40′.

15:44 Στο 41′ ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που πιέζει την Δόξα Προσκυνητών. Από κόρνερ ο Ναλμπάντης έκανε την κεφαλιά, όπως το οριζόντιο δοκάρι “΄εσωσε” την ομάδα του Πουρλιάγκα.
15:46 Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με την Χρυσούπολη ο Απόλλων Καλαμαριάς, που προηγείται 3-0, ενώ δύο έκανε τα τέρματά του ο Μακεδονικός Φούφα, κόντρα στον ΑΟ Καρδίας
15: 49 Σημαντική ευκαιρία για την Καβάλα στο 44′. Γρήγορη κόντρα επίθεση για τους φιλοξενούμενους με τελικό αποδέκτη τον Λίτσκα, με τον Εβρίτη φορ μέσα απ’ την περιοχή να στοχεύει άουτ.
15:53 Ημίχρονο σε Καβάλα, Ξάνθη και τα υπόλοιπα γήπεδα. Στην Ξάνθη, μετά τις αποβολές ο ρυθμός έπεσε, με την Καβάλα να χάνει την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Λίτσκα. Στην Κομοτηνή, ο Απόλλωνας Παραλιμνίου πατάει καλύτεα και απ’ το 38 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, έχασε δύο σημαντικές φάσεις, με τους Περτσά και το.. οριζόντιο δοκάρι, να κρατάνε το 0-0
15:59 Λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο στα γήπεδα του όυ ομίλου της Γ’ Εθνικής, ας δούμε τα αποτελέσματα του ημιχρόνου …
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-0
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 Α.Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 3-0
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 0-0
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 1-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 2-0
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 1-1
ΡΕΠΟ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

16:02 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Μέσα ο Κατσαρός στην θέση του Ιωαννίδη.

16:08 Έναρξη και στην Ξάνθη με τον προπονητή του Ορφέα, Μάκη Μπογιατζίδη να περνά τον Τορομανίδη στη θέση του Τζαμπάζ.

16:11 Καλή στιγμη για τον Ορφέα στο 47′. Μετά απο διώξιμο στην άμυνα, ο Μελισσόπουλλος βγήκε στην κόντρα επίθεση, έχοντας αντίπαλο να τον καταδιώκει έπιασε το σουτ εκτός περιοχής χωρίς ομως να ανησυχήσει ο Συριτούδης, που άφησε την μπάλα να βγει αουτ.

16:13 ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ στην Κομοτηνή! 1-0 η Δόξα Προσκυνητών! Ο νεοεισελθών Κατσαρός πιάνει τρομερό σούτ απ’ τα 30 μέτρα, και ο κεραυνός του καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, αφού βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι.

16:14   Σουτ του Μουμίνογλου εκτός περιοχής μπλοκάρει σταθερά ο Συριτούδης. Η Καβάλα προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της, όμως η ομάδα της Ξάνθης προσπαθεί και καταφέρνει να φανει απειλητική στις κοντρα επιθεσεις.

16:15 Δεύτερη αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών. Έξω ο Κλής, μέσα ο Καμζέλας.

Πρώτη αλλαγή για τον ΑΟ Καβάλα στην Ξάνθη. Ο Αλέξης Μελισσόπουλος παίρνει την θέση του Πτηνόπουλου.

16:17 Ευκαιρία για τους Προσκυνητές. Ο Κεϊτά έκανε την κεφαλιά πάσα στον Βάσκο, λίγο πιο προωθημένη πάντως απ’ όσο θα ήθελε ο Χρήστος Βάσκος, που για λίγο δεν πρόλαβε.

16:21  Στο 55′ στην πρώτη επαφη του Μελισσόπουλου με την μπάλα, ο Ξανθιώτης κάνει εξαιρετικό σλάλομ και κερδίζει φάουλ σε καλή θέση έξω απο την περιοχή του Ορφέα. Κίτιρνη στον Βασίλη Καραγκιόζη για το φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μελισσόπουλος όμως ο Ρούφος μπλόκαρε σταθερά.

16:23 Καλύτερη η Δόξα Προσκυνητών μετά την είσοδο του Κατσαρού, χάνει άλλες δύο καλές στιγμές. Πρώτα στο 62 με το σουτ του Λειβαδιώτη να φεύγει άουτ και έπειτα στο 64 με το σουτ του Κεϊτά, με τον τερματοφύλακα του Παραλιμνίου να διώχνει με δυσκολία.

16:25 Αλλαγή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Μέντας παίρνει την θέση του Λιάρα.

16:26 Στο 61′ δευτερη αλλαγή για τον Ορφέα, ο Κατρανίτσας στην θέση του Καρά Αλή.

16:27 Στο 63′ δευτερη κίτρινη για παίκτη του Ορφέα, αυτή την φορά θα την δει ο Γιάννης Καραγκιόζης για δυνατό μαρκάρισμα στον Καλλιβώκα στον χώρο του κέντρου.
16:28 Κοντά στο 7ο΄ λεπτό όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου. Στο 70+ τα περισσότερα ματς στο 650 στην Ξάνθη. Μέχρι τώρα έχουμε ..
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 Α.Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 4-0
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1-0
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 3-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 3-0
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 1-1
ΡΕΠΟ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
16:30 Στο 68′ δυνατό σουτ με τον Λίτσκα για την Καβάλα, το σουτ όμως του επιθετικού του ΑΟΚ, πέρασε άουτ.
16:31 Δεύτερη αλλαγή για το Παραλίμνι. Έξω ο Ναλμπάντης, μέσα ο Καρακούτης.
16:35 Γκολ στην Κομοτηνή! 1-1! Ισοφαρίζει ο Απόλλωνας Παραλιμνίου με τον Γαϊδαρτζή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Περτσά, μετά από σέντρα του Κοσμίδη.
16:36 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ορφέας Ξάνθης, με τον Χαλήλ Ιμπράμ να παίρνει την θέση του Γ. Καραγκιόζη.
16:37 Σημαντική στιγμή για την Δόξα Προσκυνητών να ξανα πάρει το προβάδισμα με τον Βάσκο, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Χατζηγιαννάκης έδιωξε
16:39 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του το Παραλίμνι με τον Δέντσα να παίρνει την θέση του Τριανταφύλλου.
16:40 Τζιτζιφάκος αντί του Μπλιού για τον ΑΟ Καβάλας.
16:43 Προς το τέλος το ματς στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στην Κομοτηνή. Παραμένει το 1-1. Στην Ξάνθη έχουμε ακόμα 10 λεπτά.
16:47 ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ!! Κατσαρόόόόόςςς!  2-1 η Δόξα Προσκυνητών! Ο Πάρης Κατσαρός βάζει και δεύτερο γκολ και κάνει το 2-1.
16:49 Έξω ο Κεϊτά, μέσα ο Κασσιώτης
16:50 Τέλος στην Κομοτηνή. Η Δόξα προσκυνητών παίρνει σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 2-1, με τον Κατσαρό να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
16:53  Στο 89′ στην Ξάνθη. Με 9θα τελειώσει το ματς ο Ορφέας. Απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή στον Νίκο Μελισσόπουλο.
16:55 Τέλος και στην Ξάνθη. Μετά από ένα επεισοδιακό ματς και τρεις αποβολές, η αναμέτρηση ολοκληρώνεται με σκορ 1-1. Έτσι ο Ορφέας αφήνει από κάτω του τον ΑΟ Καβάλας.
16:57 Έντονα παράπονα απ’ τον διαιτητή Τσαπάρα, απ’ τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων
17:05 Κάπου εδώ ολοκληρώνεται το Live του SportsAddict.gr.
Σας ευχαριστούμε που μείνατε κοντά μας και εμπιστευτήκατε το SA για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας.
Για το τέλος, σας ενημερώνουμε για τα τελικά αποτελέσματα απ’ όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου …
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 3-0 Α.Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 4-0
ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1-0
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 5-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 3-0
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 1-1
ΡΕΠΟ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Share it