Search

Το διπλό “Όχι” της Ξάνθης για πώληση του Γιουνές τον Ιανουάριο!

Οι εμφανίσεις του Χαμζά Γιουνές με τη φανέλα της Ξάνθης, στην οποία φέτος έχει 12 γκολ σε 17 συμμετοχές, ήταν δεδομένο πως προσέλκυσαν το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων.

Μάλιστα με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Goal News», το προχωρά ακόμη περισσότερο αναφέροντας πως μία ομάδα από την Κίνα και μία από την Τουρκία προσέγγισαν τους ξανθιώτες και προσέφεραν περισσότερες από 500.000 ευρώ για τον Τυνήσιο επιθετικό.  Η απάντηση, ωστόσο, της διοίκησης της ΠΑΕ ήταν αρνητική, δείχνοντας πως πιστεύει σε αυτό που χτίζει φέτος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, και το αποτέλεσμα είναι η ομάδα να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (σε ισοβαθμία βέβαια με τον ΠΑΟΚ που είναι δεύτερος και τον Πανιώνιο που είναι τρίτος) με 32 βαθμούς.

Βέβαια να σημειώσουμε πως πέρα απο την ομάδα και ο ίδιος ο Χαμζά είναι αρνητικός σε τέτοιου είδους μετακίνηση, καθώς πέρα του γεγονός πως έχει βρει τον εαυτό του στην Ξάνθη το μυαλό του είναι και στην Ρουμανία οπού σε λίγους μήνες η γυναίκα του θα του χαρίσει τον διάδοχο. Αξίζει επίσης να τονιστεί πως το συμβόλαιο του Τυνήσιου λήγει το καλοκαίρι, με την Ξάνθη να έχει οψιόν ανανέωσης.

Share it