Search

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που ξεκινά απο την Ξάνθη στον Ζαμάνη!

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 μέρες τιμωρήθηκε ο Νίκος Ζαμάνης για τη συμπεριφορά του στον αγώνα του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ 4.000 ευρώ θα πληρώσει η ΠΑΕ. Ενώ η απαγόρευση του στα γήπεδα ξεκινά απο το ντέρμπι της δεύτερης θέσης με την Ξάνθη την Κυριακή.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης σημείωσε στο φύλλο αγώνα ότι ο Νίκος Ζαμάνης του είπε: «θα σας γ… σω ρε, θα πάω στη Nova και θα πω ότι θέλετε να βγάλετε τα Γιάννινα Ευρώπη. Θα σας δείξω εγώ τι θα πάθετε…».

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνη (Δ/ντή ποδ/ρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 28/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Ζαμάνη καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της»: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Ζαμάνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Share it