Search

Μεγάλη νικήτρια με ανατροπή στο Blind Taste η Θρακιώτισσα Βίκυ Σουπιάδου!

Εκτός απο μια σπουδαία επιθετικός, απο τις καλύτερες που ανέδειξε ποτέ όχι μόνο το Θρακιώτικο αλλά και  το Ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο, η Ξανθιώτισσα Βίκυ Σουπιάδου είναι και πολύ καλή μαγείρισσα και το απέδειξε με την συμμετοχή της στην εκπομπή μαγειρικής Blind Taste την οποία μάλιστα και κέρδισε με ανατροπή στο φινάλε!

Η 38χρονη Βίκυ Σουπιάδου, που κατάγεται από την Διομήδεια Ξάνθης, κατοικεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Αθήνα όπου είναι υπεύθυνη καταστήματος εστίασης. Για όσους δεν γνωρίζουν η Βίκυ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, στην μοναδική συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών σε Ολυμπιάδα μέχρι και σήμερα.

Το Blind Taste που μεταδίδεται απο το Star Channel και παρουσιάζει ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, ουσιαστικά βάζει τέσσερις παίκτες σε μαγειρικές δοκιμασίες απο την Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή  οπού ανακηρύσσεται ο νικητής ο οποίος κερδίζει το έπαθλο των 1,000 ευρώ.

Η Βίκυ παρότι στην σημερινή και τελευταία της εβδομάδας εκπομπή ξεκίνησε ως τρίτη με 54 βαθμούς, εντυπωσίασε στο “κλέφτικο” και κατάφερε με 87 βαθμούς να κερδίσει τον διαγωνισμό και το χρηματικό έπαθλο σε ισοβαθμία με τον 23χρονο Λευτέρη Τσούγκα. Μάλιστα όπως συνηθίζεται στην εκπομπή που προβλήθηκε για 15η εβδομάδα, ο νικητής συνεχίζει και την επόμενη εβδομάδα με τρεις νέους αντιπάλους.

Μάλιστα  η Ξανθιώτισσα Ολυμπιονίκης είχε την ευκαιρία πέρα απο την αγαπημένη της συνήθεια το μαγείρεμα, να αναφερθεί  και στα δύο αδέρφια της που είναι σεφ, αλλά φυσικά να μιλήσει και για την μεγάλη της αγάπη το ποδόσφαιρο.

Share it