Search

Ήττα στο φινάλε για τους Παίδες της Ξάνθης στην ματσάρα με Ηρακλή!

Εντυπωσιακό παιχνίδι με πολύ ωραίο θέαμα και πέντε πολύ όμορφα τέρματα διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Μάττα του Νέου Ραιδεστού οπού οι Παίδες της Ξάνθης  παρότι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος του κατάσταση εν τέλει ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις, με τους ξανθιώτες να έχουν και δοκάρι.

Στο 6′ ο Τσιεγγελίδης με κεφαλιά είχε δοκάρι, ενώ στο 20′ ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 28′ ήρθε η ισοφάριση για την ξανθιώτικη ομάδα με τον Κοτόπουλο και τέσσερα λεπτά αργότερα (32′) έγινε το 1-2 με τον Καφαλή μετά από σέντρα του Μανίσογλου. Στο 70′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 και καθυστερήσεις το 3-2.

Μετά την ήττα απο τον δεύτερο της βαθμολογίας Ηρακλή η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στους 10 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Μπουτσίκος με βοηθούς τους Αλμπάντη και Κατσαντούρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Καλογρανάς, Βουτσάς, Τσιεγγελίδης, Νιαζήφογλου, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης (77′ Χασάνογλου), Κωσταρέλης (60’ Καράμπελας), Κοτόπουλος (68’ Μπίλιας), Καφαλής, Νομικός (54′ Δημητριάδης).

Share it