Search

Με παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη πέφτει η αυλαία στην Α’ φάση Γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα τελικά

Μόλις ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το μενού στο φινάλε της Α’  φάσης του πρωταθλήματος Γυναικών, και αυτό ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην τελική φάση.

Ο λόγος για την αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του ΓΑΣ Κομοτηνή που θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μπάμπης και Ορφανίδης.

Μια αναμέτρηση μεταξύ του δεδομένου τρίτου του ομίλου Εθνικού και  του δεδομένα πρωτοπόρου του ομίλου ΓΑΣ, ωστόσο το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον καθώς αν ο ΓΑΣ πετύχει την 6η νίκη του στην διοργάνωση θα παει στα τελικά έχοντας ρεκόρ 4-0 όσους έχει και ο πρώτος του άλλου ομίλου Πανσερραϊκός. Βλέπεται τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν στα τελικά μεταφέρονται μαζί τους, τουτέστην αυτή την στιγμή ο ΓΑΣ έχει ρεκόρ 3-0 και θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Εθνικό για να μπει δυναμικά στα τελικά, αποτέλεσμα που θα διεκδικήσει και ο Εθνικός μια και μέχρι τώρα έχει ρεκόρ 0-3 και θα μπει μαζί με τον Αστέρα Καβάλας ως οι ομάδες που μπαίνουν χωρίς βαθμό.

Δείτε πως θα ήταν διαμορφώνεται μέχρι τώρα η βαθμολογία με το παιχνίδι του Εθνικού με τον ΓΑΣ να εκκρεμεί:

1. Πανσερραϊκός  4-0

2. ΓΑΣ Κομοτηνή  3-0

3. Αίας Κομοτηνής  2-2

4. Πάνθηρες Καβάλας  2-2

5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης  0-3

6. Αστέρας Καβάλας  0-4

Share it