Search

Επιμένει Θρακιώτικα ο ΠΑΟΚ που παίρνει και τον Θανάση Κυριαλάνη απο τον Πανθρακικό!

Ακόμη ένα σπουδαίο Θρακιώτικο ταλέντο έχει κάνει δικό του ο ΠΑΟΚ, που όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Sportsaddict έχει ήδη αποκτήσει τον Εβρίτη πρώην αμυντικό του Πανθρακικού Κωνσταντίνο Γκιντίδη, που έκανε δικό του και τον Θανάση Κυριαλάνη.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού απο το πρωτάθλημα της Football League όπως και όλοι οι συμπαίκτες του έμεινε ελεύθερος απο τους “πράσινους” με την ομάδα του ΠΑΟΚ με αστραπιαίες κινήσεις  να τον κάνει δικό του.

Στην εξάμηνη παρουσία του με τον Πανθρακικό στην Football League ο Κυριαλάνης πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις, 4 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 131′ λεπτά. Ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μάλιστα και στο τελευταίο παιχνίδι των “πράσινων” στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων Κυριαλάνης θα στελεχώσει μαζί με τον συμπαίκτη του και στον Πανθρακικό Γκιντίδη την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές απο Κομοτηνή και Διδυμότειχο αντίστοιχα είχαν υπογράψει την ίδια μέρα επαγγελματικό συμβόλαιο στους “πράσινους” στους οποίους συνυπήρχαν απο το 2014.

Ενώ με τους δύο νεαρούς πρώην ποδοσφαιριστές μεγαλώνει η Θρακιώτικη παροικία του Πανθρακικού που φτάνει στους 4 καθώς ως γνωστόν στον ΠΑΟΚ αγωνίζονται επίσης ο Χρήστος(Κ17) και ο Νάσης Στοίνοβιτς(Κ14), έχοντας όλοι τους φυσικά για κοινό παρανομαστή πως προέρχονται απο τα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικού.

 

Share it