Search

Στον Ηρακλή Θεσ/νίκης επιστρέφει ο Εβρίτης Βασίλης Μούχλιας!

Παίκτης του Ηρακλή που συμμετέχει στη Volley League είναι πια ο Σουφλιώτης βολεϊμπολίστας Βασίλης Μούχλιας.

Ο 20χρονος ακραίος που είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Δημήτρη Μούχλια που παίζει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ελπίδα Αμπελοκήπων (Α2 κατηγορία), ενώ στη νέα του ομάδα θα συναντήσει τον πρώην παίκτη του Εθνικού Χρήστο Κιόση και τον πρώην της Ορεστιάδας Δημήτρη Ριζόπουλο.

Στο παρελθόν ο Μούχλιας έχει ξανά φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή τη σεζόν 2014-15, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Έβρο Σουφλίου και Άρη. Ακόμη έχει συμμετοχές με τις Εθνικές Εφήβων και Παίδων.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας για την παραχώρηση του παίκτη και η δήλωση του:

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την παραχώρηση του βολεϊμπολίστα Βασίλη Μούχλια στο σωματείο “Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015” (Α1 Ανδρών), έπειτα από επιθυμία του ίδιου. Αποχωρώντας από τον Σύλλογο, ο αθλητής έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου την Ελπίδα. Οι διοικητικοί και οργανωτικοί τομείς αυτού του σωματείου λειτουργούν άψογα και μακάρι περισσότερα σωματεία να ήταν έτσι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση που πάρθηκε ύστερα από πολλή σκέψη. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας που μου φέρθηκαν με αυτό τοντρόπο και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Καραβιδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου έδωσε, καθώς και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους κάναμε μαζί όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τους εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη».

 

Share it