Search

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου με γκολάρα του Λουσέρο η αποκαρδιωτική Ξάνθη!

Πραγματοποιώντας μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της  φέτος η Ξάνθη κατάφερε παρότι ηττήθηκε με 2-1 απο τον ΟΦΗ να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με υπέροχο τέρμα του Άντριαν Λουσέρο στο δεύτερο ημίχρονο. Επόμενος αντίπαλος της Ξάνθης ο ΠΑΟΚ με το πρώτο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα στα Πηγάδια. Ντεμπούτο με την ξανθιώτικη φανέλα πραγματοποίησε ο Μάρκος Πιτσέλι.

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακό σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με συνολικά 4 σουτ της προκοπής να έχουν γίνει σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο 21′ οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με δυνατό σου του Χαντί μέσα στην περιοχή της Ξάνθης μετά απο κατά λάθος πάσα του Βουό, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο 66΄ο Βουό μετά από σύγχυση και αδυναμία της ξανθιώτικης άμυνας να διώξει την μπάλα πήρε την κόντρα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 76’ όμως στην πρώτη ουσιαστικά στιγμή για την Ξάνθη, νωρίτερα είχε και αδύναμο σουτ ο Πιτσέλι, και  μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Λουσέρο που έξω από την περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 2-1 με την πρόκριση να πηγαίνει στην πλευρά της ξανθιώτικης ομάδας. Στο φινάλε του αγώνα το δυνατό σουτ του Ράνου έξω από την περιοχή στο 92’ απομάκρυνε δύσκολα ο Δερμιτζάκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους κ.κ. Καλφάκη Εμμανουήλ (ΕΠΣ Χανίων) – Φωτόπουλο Ανδρέα (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Σταυρουλάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (67’ Πανίδος), Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85’ Όγκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος (74’ Χισί), Βουό.

Xanthi FC (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Καμαρά (67’ Πιτσέλι), Βασιλακάκης, Λάζιτς (86’ Ράνος), Σολτάνι (93’ Ορφανίδης Λ.).

Share it