Search

Μανώλης Σιώπης: «Κάτι το πρωτόγνωρο για μένα αυτό το βραβείο»

Ο Μανώλης Σιώπης αναδείχθηκε μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν (2015-16) και μίλησε στα panionianea.gr και στον Γιώργο Καρμίρη γι’ αυτήν τη διάκριση.

Ο νεαρός μέσος του Ιστορικού ήταν από τους στυλοβάτες του Πανιωνίου στην περσινή εξαιρετική σεζόν της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ και φυσικά είχε την τιμητική του στα βραβεία του ΠΣΑΠ.

Το «μηχανάκι» των κυανέρυθρων ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και «μπήκε» στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος για την σεζόν 2015-16, ενώ ήταν και υποψήφιος για καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς.

Τα panionianea.gr βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διεξήχθη η εκδήλωση του ΠΣΑΠ και μίλησαν με τον Σιώπη για την διάκριση του.

Αναλυτικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε…

Για το βραβείο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Πανιωνίου, στους συμπαίκτες μου, στον κ. Ουζουνίδη, σε όλο το τιμ από πέρυσι που έγινε πολύ καλή δουλειά και στην διοίκηση τον κ. Δάρα και τον κ. Ζαμάνη. Συνεχίζουμε και μακάρι να έρθουν και άλλες διακρίσεις».

Για το Πανιώνιο χρώμα στα βραβεία: «Στα βραβεία πραγματικά πρωταγωνιστής ήταν ο Πανιώνιος. Αυτό είναι καλό και πιστεύω του χρόνου θα είναι ακόμα περισσότερα παιδιά από την ομάδα στα βραβεία».

Για το που αφιερώνει την διάκριση του: «Το αφιερώνω σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, που ήταν και είναι δίπλα μας. Θέλω να σταθώ και στην πολύ σημαντική παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη, ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό. Φυσικά το αφιερώνω και στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε όλα».

Για τον στόχο των play off της ομάδας: «Φυσικά το λέμε ανοιχτά φέτος. Είμαστε ψηλά, θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά, θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη, καθαρά αυτός είναι ο στόχος μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Share it