Search

Έκανε το «μπαμ» με Γιάννη Γωνιάδη η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Το καλύτερο το επιφύλασσε για την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η ΑΕ Διδυμοτείχου που έκανε δικό της τον επιθετικό Γιάννη Γωνιάδη.

Μετά τους Αντωνίου, Κυριακίδη και Καλυμνιό, ο Γωνιαδής έρχεται να προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην γερμανική Ντούισμπουργκ της Γερμανίας, έχει φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού, της Ζακύνθου, του Εθνικού Αλεξ/πολης, του Έβρου Σουφλίου, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνική Κ17 & Κ19.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η χειμερινή περίοδος δεν θα μπορούσε να είναι αλλος απο την μεταγραφή του Γιάννη Γωνιάδη στην ομάδα μας.

Αναμφίβολα ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα που εχει βγάλει τα τελευταια χρονια ο νόμος μας ο 24χρονος μεσοεπιθετικός με παρουσίες στην Γ´ εθνικη κατηγορία με τις ομάδες του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρουπόλεως στην Football League με τις ομαδες της Ζακύνθου και του Πανθρακικού και στην Superleague με την ομαδα του Πανθρακικού πριν μεταγραφεί στην Γερμανία και την FSV Duisburg και έχοντας δωσει τα διαπιστευτήρια του στις μικρές εθνικές μας ομαδες καθώς υπήρξε μελος της Εθνικής Ελλαδος U-17 & U-19 (2 γκολ) ερχεται με φιλοδοξίες στην ομαδα μας για να συμβάλει και αυτο με την ποιότητα του και τις αγωνιστικές του παραστάσεις στην προσπάθεια που γινεται για την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας στην Γ´ εθνικη κατηγορία.

Γιάννη καλως ήρθες πανω απο ολα υγεία και εκπλήρωση στόχων».

Share it