Search

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου η ΑΕ Διδυμοτείχου

Μετά τη νίκη της με 4-2 κόντρα στον ΑΟ Νεοχωρίου η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου είναι το φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Σε ματς που έγινε με την ΑΕΔ γηπεδούχο, αλλά στην Κυανή και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Διδ/χου λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται αυτό μετά την κακοκαιρία, τα πράγματα για τους πρωταθλητές δεν ήταν τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Το Νεοχώρι ήταν αυτό που πήρε προβάδισμα στο ματς και μάλιστα πετυχαίνοντας 2 γκολ! Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ρουσσίδης στο 25′ και στο 45′ ο ίδιος πάικτης έκανε το 0-2. Η ΑΕ Διδυμοτείχου μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και μείωσε με τον Παντελίδη στο 47′. Η ώρα όμως παιρνούσε και οι παίκτες του κ. Αναστασιάδη δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση παρά τις ευκαιρίες που είχαν. Τελικά στο 89′ ο Ιντζές ήταν αυτός που έκανε το 2-2 και στις καθυστερήσεις η ΑΕΔ πέρασε μπροστά. Στο 90+5 ο νεοαποκτηθείς Αντωνίου που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του επίσης νέου στην ομάδα Γκαβανόζη, έβαλε μπροστά τους «πράσινους» με 3-2 σκοράροντας στο ντεμπούτο του και ο Γιαννόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με πέναλτι ένα λεπτό αργότερα.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην έδρα του Νεοχωρίου στις 8 Φεβρουαρίου.

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Γεωργακούδης, Σουμάκας.

Συνθέσεις :

ΑE Διδυμοτείχου (Γιάννης Αναστασιάδης): Συριτούδης, Κοτζά, Παντελίδης, Τζανετάκος, Άχπας (45΄Ιντζές), Μαμρικισβίλι, Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Σ., Πετρόπουλος Κ. (67΄Καζάλας), Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης (85’Αντωνίου).

ΑΟ Νεοχωρίου (Βασίλης Τακάκης): Μαλτούδης, Θεοδώρου, Δροσίδης, Ρουσσίδης Θ., Μποϊδανίδης, Φαντίδης, Κορετσίδης (91′ Ελμαζούδης), Γκατσιούδης, Καβουρούδης (66′ Θεμελής), Ρουσσίδης Αθ., Παπαζήσης (90΄Λυμπερίδης).

 

Share it