Search

Ιστορική στιγμή για το Δημοκρίτειο, στην Α1 κατηγορία το τμήμα μπάντμιντον!

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία πέτυχε το τμήμα μπάντμιντον του Δημοκρίτειου Κομοτηνής που εξασφάλισε την άνοδο του στην Α1 κατηγορία όντας μάλιστα αήττητη και πρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας.

Οι παίκτες του Χαράλαμπου Ιορδάνου κατάφεραν με εντυπωσιακή παρουσία στους αγώνες της Α2 κατηγορίας που έγιναν στην Πορταριά να εξασφαλίσουν την άνοδο καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση χωρίς μάλιστα να χάσουν ματς. Η ομάδα της Κομοτηνής αποτελούμενη απο τους Χριστίνα Μαυροματίδου, Κυριάκο Αποστόλου, Χρήστο Καλλιγά, Έλενα Ξυλά, Δημήτρη Καλαϊτζή και τον Αλκιβιάδη Γεωργιάδη  σημείωσαν μια σπουδαία και ιστορική επιτυχία για τον σύλλογο.

Για την μεγάλη επιτυχία του τμήματος ο προπονητής του συλλόγου τόνισε χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους παίκτες μου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρηκαν τον κάθε αγώνα που έδωσαν και όλους τους αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό μας , γιατί η χθεσινή μας επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και προσπάθειας αρκετών ανθρώπων!  αυτή η δουλεία θα φανεί και σε οργανωτικό επίπεδο στο επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων σε 1 μήνα περίπου από σήμερα”

Share it