Search

Διεύρυνε την διαφορά απ’ την δεύτερη θέση η ΑΕ Κομοτηνής: Αμαζόνες Μαΐστρου – ΑΕ Κομοτηνής 1-3

Διεύρυνε την διαφορά της απ τις αντιπάλους της η ΑΕ Κομοτηνής, που πέρασε και απ’  την Αλεξανδρούπολη, επικρατώντας των Αμαζόνων Μαΐστρου με 1-3 σετ, στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής του ανατολικού ομίλου του Δ’ ομίλου, της Β’  Εθνική κατηγορίας! Παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν, οι Κομοτηναίες με 1-0, μετά από ένα σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες (27-25), κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα τους την αναμέτρηση με τις Αμαζόνες ακι έτσι να φύγουν νικήτριες με 1-3.

Οι τρεις πόντοι που κατέκτησε η ομάδα της Κομοτηνής, της εξασφάλισε μια μεγαλύτερη διαφορά απ’ την δεύτερη θέση και κράτησα μακριά τις Αμαζόνες, οι οποίες αν επικρατούσαν θα έριχναν απ’  την πρώτη θέση την ΑΕ Κομοτηνής. Πλέον η απόσταση απ’  τον δεύτερο Φοίνικα, είναι στους 5 βαθμούς, με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν, ενώ η ΑΕ Κομοτηνής έχει εντός έδρας το ματς με τον Φοίνικα στην 9η αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται πως, οι δύο πρώτες ομάδες από τον δυτικό και ανατολικό όμιλο, θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους, ώστε να ανδειχθεί ο πρωταθλητής του Δ’  ομίλου. Ως εκ τούτου, η σημερινή νίκη της ΑΕ Κομοτηνής, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς είναι με το ενάμιση πόδι στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και έχει αφήσει τον Φοίνικα, τις Αμαζόνες και σε μικρότερο βαθμό τον Έβρο Σουφλίου, να παλεύουν για την δεύτερη θέση που θα δώσει το έτερο εισιτήριο για το πρωτάθλημα των τεσσάρων.

Τα σετ: 27-25, 16-25, 22-25, 20-25

Αμαζόνες Μαΐστρου (Δημητριάδης): Μπαρή, Δημητριάδη, Γραμματικάκη, Σιδηροπούλου, Μαμούγκα, Κυριζάκη/ Μαυροκεφαλου (λ)

ΑΕ Κομοτηνής (Αμπράζη): Παπούλια, Γιαννοκοπούλου, Δικάσσοπούλου, Μπαμώτη, Διγγέρη, Παπαδοπούλου/ Φραγκάτζη (λ)

Share it