Search

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα στην Ξάνθη»

Την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε ο Πέτρος Μάνταλος προς τους Xanthifans, στην μεικτή ζώνη και στο SportsAddict.gr, για την βράβευσή του, πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της πρώην ομάδας του, με τη νυν. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, θυμήθηκε στις δηλώσεις του  στο SA, τα χρόνια τα οποία πέρασε στην Ξάνθη, την οποία με αγάπη είπε, πως δεν ξεχνά.

Φυσικά μας μίλησε και για το ματς αυτό καθ’ αυτό, αλλά και για τις αλλαγές που έφερε ο Χιμένεθ, ο οποίος μπορεί να ξανακάνει την ΑΕΚ μεγάλη, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κιτρινόμαυρος καπιτάνο.

“Η αποβολή που ήρθε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, επηρέασε τα πλάνα μας. Δεν δώσαμε όμως δικαιώματα στον αντίπαλο να μας απειλήσει και νομίζω πως το 0-0 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες”. 

Για την έλευση του Χιμένεθ, ανέφερε:

“Φάνηκε στα πρώτα ματς πως έχει αλλάξει η ψυχολογία των παικτών. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας, όπως την πίεση ψηλά, την οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε σήμερα, λόγω της αποβολής. Είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στην ομάδα και μαζί του θα επιστρέψει η ΑΕΚ ψηλά”. 

Σχολιάζοντας την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην του ομάδα και την εν γένει της, εξαιρετική πορεία την φετινή περίοδο, ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων, είπε:

“Η Ξάνθη είναι πλέον μια ομάδα που έχει καταφέρει να έχει τους ίδιους στόχους με μας. Δεν βρίσκεται άδικα στην θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα”.

Δεν ήταν μόνο αυτά όμως τα καλά λόγια που είχε να πει για τον σύλλογο, ο οποίος τον ανέδειξε και στον οποίο ανδρώθηκε …

“Έχω πει πολλές φορές πως η Ξάνθη είναι μια ομάδα, η οποία θα μείνει πάντα στην καρδιά μου. Σ’ αυτήν έχω μεγαλώσει, έχω περάσει πολλά χρόνια εδώ πέρα. Εδώ ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά και ολόψυχα της εύχομαι να μπει στα πλέι οφ και να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη”.

Όπως δεν ξεχνά ο Πέτρος Μάνταλος το πέρασμά του απ’ την Ξάνθη, έτσι δεν τον ξεχνούν και οι φίλοι της ομάδας, στους οποίους χάρισε όμορφες στιγμές, όπως κάποιες μαγικές ασίστ και κρίσιμα γκολ. Ως αναγνώριση της προσφοράς του στον αγαπημένο τους σύλλογο, οι οπαδοί της Ξάνθης και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας, “Xanthifans”, τίμησε τον διεθνή μέσο πριν την σέντρα στα “Πηγάδια”. Ο ίδιος ο Μάνταλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευτυχισμένος, που οι άνθρωποι με τους οποίου πανηγύριζε μαζί πριν κάποια χρόνια, δείχνουν πως τον έχουν στην καρδιά τους.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με βράβευσαν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, τα χρόνια που έζησα στην Ξάνθη!”, ήταν τα λόγια του Πέτρου Μάνταλο, στο SportsAddict.gr.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ XANTHIFANS

 

Share it