Search

«Δεν ήταν δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ! Ευχάριστο το γεγονός ότι διατηρήσαμε την διαφορά των 6 βαθμών»

Ο Αλγερινός παίκτης της Ξάνθης, εμφανίστηκε δυσαρεστημένος απ’  την έκβαση της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ, καθώς όπως τόνισε, δεν θεωρεί πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά απεναντίας χάθηκε μια ευκαιρία για την Ξάνθη, να πάρει μια σημαντική, ψυχολογικά και βαθμολογικά, νίκη.

«Δεν νομίζω πως το σημερινό ήταν δύσκολο παιχνίδι για την Ξάνθη. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από μας. Είχαμε μετά το 5ο λεπτό το πλεονέκτημα της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο αντίπαλος. Η αλήθεια βέβαια είναι πως δυσκολευτήκαμε να βρούμε τις λύσεις αγωνιζόμενοι 11 εναντίον 10. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαδρόμους προς την εστία, όμως δεν τα καταφέραμε. Το ευχάριστο βέβαια είναι πως διατηρήσαμε την διαφορά των 6 βαθμών απ’  την ΑΕΚ».

Το γεγονός πως η Ξάνθη παραμένει πολύ ψηλά στην βαθμολογία, δεν καθιστά αιθεροβάμονες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι προσγειωμένοι, θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Συνεζίζουμε τη δουλειά μας, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτός ο τρόπος σκέψης λειτουργεί καλά για μας μέχρι τώρα, οπότε δεν βάζουμε μακριπρόθεσμους στόχους ακόμα, καθώς είναι αρκετά νωρίς. Στα επόμενα παιχνίδια θα φανεί, τί μπορούμε να πετύχουμε φέτος».

Επόμενο ματς για την Ξάνθη, αυτό με τον ΟΦΗ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 των Πηγαδίων, ώστε να πάρει την πρόκριση στους 8, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο Καρίμ Σολτάνι, φυσικά επεσήμανε μια καλή πορεία στο κύπελλο, αποτελέι – κι αυτή- στόχο της ομάδας του.

«Κάθε ομάδα προσπαθεί αν πάει όσον το δυνατόν πιο μακρυά στο κύπελλο Ελλάδος. Αυτός είναι φυσικά και ο στόχος της Ξάνθης και γι αυτό θα πάμε την Τρίτη στην Κρήτη, για να “τσεκάρουμε”  το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού».

Share it