Search

Προβλήματα τελευταίας στιγμής για Ξάνθη με Γιουνές, και ΑΕΚ!Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η Ξάνθη, με τον Χαμζά Γιουνές να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, απο το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον ΟΦΗ, και παρότι ήταν στην αποστολή ως εξτρά μήπως και είναι σε θέση να αγωνιστεί εν τέλει δεν ήταν έτοιμος και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Έτσι η ομάδα της Ξάνθης θα παραταχθεί με το κλασικό 4-2-3-1 με τον Ζίβκοβιτς κάτω απο τα δοκάρια, τους Μπαξεβανίδη και Γουάλας στα δύο άκρα της άμυνας και τους Λισγάρα και Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή για την Ξανθιώτικη ομάδα θα ξεκινήσουν οι Καμαρά και Ντε Λούκας με τους Τριάδη, Λουσέρο και Λάζιτς πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο της ξανθιώτικης επίθεσης τον Θοδωρή Βασιλακάκη, σε μια θέση που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά απο τον Ρουμάνο και στο διπλό της Ξάνθης στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Στον πάγκο για την Ξάνθη βρίσκονται οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώστας, Σολτάνι, Ράνος, Φλίσκας και Λάζαρος Ορφανίδης.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής είχαμε και για την ΑΕΚ καθώς μια ίωση “χτύπησε” την αποστολή της ΑΕΚ λίγο πριν την σέντρα του παιχνιδιού με την Ξάνθη. Με θύματα τους Γιάκομπ Γιόχανσον, Τάσο Μπακασέτα, Δημήτρη Μεληκιώτη και τον Τόμας Πέκχαρτ. Και οι τέσσερις ανέβασαν πυρετό. Κάτι που υποχρέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ να αλλάξει ελαφρώς και τα πλάνα του στην ενδεκάδα. Ο Γιόχανσον, σε αντίθεση με τον Πέκχαρτ, δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Τη θέση του στο πλευρό του Αντρέ Σιμόες στη μεσαία γραμμή, θα πάρει ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Αντίθετα ο Τσέχος είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα ξεκινήσει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ, σ’ ένα σχήμα που είναι ίδιο μ’ εκείνο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη Κυριακή.

Με 4-2-3-1 θα αγωνιστεί και η ΑΕΚ έχοντας κάτω απο τα γκολπόστ της τον Μπάρκα και τους Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλο και Ντίντακ να σχηματίζουν την τετράδα της άμυνας της. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Αϊντάρεβιτς με τον Σιμόες, με τους Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο και Πατίτο Ροντρίγκεζ πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο της επίθεσης των “κιτρινόμαυρων¨ Τόμας Πέκχαρτ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

Share it