Search

Βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς ο Εβρίτης Λίτσκας απο την Λ.Φ. Καβάλας!(+video)

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΟΣΚΑΡ»  η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Λέσχης Φίλων Καβάλας παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και αυτό του μπάσκετ.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος απο τον επι χρόνια φροντιστή και οπαδό της ομάδας Απόστολο Χατζησάββα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, με τον γιο του Παναγιώτη να παραλαμβάνει την πλακέτα που προορίζονταν για τον πατέρα του.

Παράλληλα παρουσιάστηκε η καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών στην 52χρονη ιστορία του συλλόγου, που αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων του ΑΟΚ, και η οποία απαρτίζεται από τους Τσανάκαλη, Βακιρτζή, Ντουγκλάο, Καπετανίδη, Καραμπετάκη, Πεγκλή, Μάλλιο, Ζαγοράκη, Παρίδη, Πις και Παπανδρέου. Ενώ βραβεύτηκε και ο φροντιστής της Καβάλα B.C., Αντώνης Κρίτος, για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Ενώ είχαμε και την βράβευση του Εβρίτη Γιώργου Λίτσκα για το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό και αναδείχτηκε απο τους φίλους του ΑΟΚ ως το καλύτερο γκολ το 2016. Με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά “Θέλω να ευχαριστήσω όλο το κόσμο που με ψήφισε για να πάρω αυτό το βραβείο. Εύχομαι σε όλο το κόσμο καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!!”. Ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει το βραβείο στους συμπαίκτες του.

http://

Όσον αφορά την κοπή της βασιλόπιτας το φλουρί στη μεγάλη πίτα βρέθηκε στο κομμάτι της θεραπευτικής μονάδας «ΣΤΗΡΙΞΙΣ» και τυχερός στα πιτάκια ήταν ο καλαθοσφαιριστής της Καβάλα B.C., Χριστόφορος Κελαϊδής.

Share it