Search

Το “Πάμε Πάνθραξ” και ο “Πανθρακικός πάντα μες την καρδιά μου” τον Ρόκα, Σερφά, Ζδράβου και Μπεν Σαμπάτ!

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν τον Πανθρακικό τέσσερις πρώην “πράσινοι” ο καθένας με την ξεχωριστή προσφορά του στον σύλλογο της Κομοτηνής που διάγει μια απο τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα έγραψε χαρακτηριστικά “Άσχημα νέα απο την Ελλάδα”  για να συμπληρώσει “Πανθρακικός πάντα μες την καρδιά μου”

http://

Ο Σοφιάν Σερφά που φόρεσε εις διπλούν την φανέλα του Πανθρακικού δεν έκρυψε την στεναχώρια αλλά και την απογοήτευση του για όσα συμβαίνουν στην “οικογένεια” του Πανθρακικού που τόνισε πως θα θυμάται για πάντα τις καλές στιγμές που έζησε στην Κομοτηνή.

Απο την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ζδράβος αποχαιρέτησε τον Πανθρακικό γράφοντας: “Εύχομαι στην ομάδα που πέρασα 5 φανταστικά χρόνια βοηθώντας με να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα και να γνωρίσω τόσους πολλούς αξιόλογους ανθρώπους να καταφέρει να ανακάμψει από την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί πραγματικά ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και η Κομοτηνή δεν το αξίζουν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όσους δούλευαν και αποτέλεσαν μέρος αυτής της ομαδας και σε όσους την αγαπούν και την στηρίζουν!”

Η έκπληξη έρχεται απο το Ισραήλ με τον Μπεν Σαμπάτ που μπορεί να ήταν ελάχιστα στην Κομοτηνή όμως δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τις εξελίξεις στον Πανθρακικό. Χαρακτηριστικά ο 28χρονος Ισραηλίτης που ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Έπαιξα για την ομάδα μόλις για έναν χρόνο όμως μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη μου χρονιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που ήταν σαν οικογένεια για μένα. Εύχομαι η ομάδα να γυρίσει σύντομα στις μεγάλες κατηγορίες γιατί εκεί τις αρμόζει να βρίσκεται.”, για να κλείσει γράφοντας “Πάμε Πάνθραξ”!

 

Share it