Search

Δύο αφίξεις και μία αποχώρηση στη Δόξα Δόξας

Δύο μεταγραφές περαγματοποίησε η Δόξα Δόξας που συμμετέχει στον Βόρειο Όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ενώ ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν απ’ την ομάδα.

Ποδοσφαιριστές της Δόξας είναι ο Γιώργος Κατσανός που ήρθε από την ΠΑΕ Ριζίων και ο Νίκος Σαγκίδης από την Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων. Αντίθετα ο Στάθης Πάτρωνας συνεχίζει την καριέρα του στη Θύελλα Παλιουρίου.

Οι δύο ανακοινώσεις της Δόξας Δόξας:

«Μόλις έκλεισε η πρώτη μας χειμερινή μεταγραφή για την ομάδα μας,με τον 28χρονο αμυντικό Κατσανο Γεώργιο από την ομάδα της ΠΑΕ ΡΙΖΙΩΝ, καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γιώργο και καλή δύναμη».

«Μια μεταγραφή και μία αποχώρηση έχουμε σήμερα για την ομάδα μας, έρχεται ο μεσοεπιθετικος Νικος Σαγκιδης,ένα παιδί του χωριού μας,”Γερμανός ” όπως τον λέγανε, για εμάς εδώ Μαραντονα,από την Ένωση Κυανης Ασβεσταδων, καλως ηρθες ξαδερφε,και αποχωρεί ο στόπερ μας Πατρωνας Στάθης ο οποίος θα αγωνίζεται με τη Θύελλα Παλιουριου, Σταθαρα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα προσφερες στην ομάδα μας , η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη, καλή συνέχεια να έχεις με υγεία».

Share it