Search

Η χρονική διάρκεια της μεταγραφής του Μεχία στην Ξάνθη και η συμφωνία που άργησε…έξι μήνες!

Όπως σας έχουμε γράψει σε αρκετά ρεπορτάζ η μεταγραφή του διεθνή με την Εθνική Ονδούρας Αλφρέδο Μεχία στην Ξάνθη είναι “τελειωμένη” με το μόνο που απομένει είναι τα τυπικά για να ενσωματωθεί στην ομάδα της Ξάνθης.

Πλέον έρχεται η επιβεβαίωση και απο τον ίδιο τον Μεχία που σε δηλώσεις του σε μέσα της χώρας του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην Ξάνθη, και την επιστροφή του μετά απο έξι μήνες στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Με τον ίδιο μάλιστα να το τονίζει πως είναι διπλά χαρούμενος γιατί η Ξάνθη βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και παλεύει για τις πρώτες θέσεις.

Σε ερώτηση για την συμφωνία ο 26χρονος μέσος ανέφερε: “Υπογράψαμε για 1,5 χρόνο, αλλά υπάρχει η προοπτική για ακόμη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα και ελπίζω η συνεργασία να κρατήσει πολλά χρόνια”.

Ο Μεχία δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και δεν το  κρύβει, τονίζοντας άλλωστε πως “ξέρω την ομάδα και απο το προηγούμενο πέρασμα απο την Ελλάδα και τον  Πανθρακικό”, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στην Ξάνθη όμως δεν η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε και έτσι ο ίδιος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην χώρα του για την Μάραθον.

Share it